Ennyibe kerül a Volkswagen ID.3 1st Edition nálunk!

Hivatalosan is megkezdődött az elektromos Volkswagen ID.3 forgalmazása nálunk, így kiderültek a magasan felszerelt 1st Edition árak is. Nem az olcsó kategóriát képviseli most még.

A Volkswagen az elektromos átállást az ID modellcsaláddal lépi meg, melynek első tagja a most már globálisan forgalmazott ID.3, lényegében a Golf elektromos megfelelője. Eddig előrendeléseket vettek fel rá (Magyarországon 80 személy fizette be előre a nagyjából 300 ezer forintos összeget), most viszont már a konkrét értékesítés is megindult. Ez persze azt jelenti, hogy van hivatalos árlista is!

Persze, most még csak a magasan felszerelt 1st Edition kivitelekre. A mostani vásárlók Plus és a Max felszereltség között választhatnak 15,6 és 17,7 millió forintos áron. Mi a különbség? Néhány stílusbeli eltérés mellett az utóbbi esetében már 20 colos könnyűfém kerekek járnak a kocsihoz az “alap” 19-es szett helyett, illetve minden vezetést segítő rendszert megkapnak a vásárlók a Beats prémium hifirendszerrel együtt.

A 1st Edition további különlegessége, hogy csak a legnagyobb 450 kilométeres hatótávot biztosító akkumulátor csomaggal és a legerősebb 150 kW-os elektromos motorral kapható.