Emelt hasmagassággal és műanyag koptatókkal is jön a Ford Transit Connect

A Ford előszeretettel csinál a paletta minden modelljéből szabadidő-modell átiratot Active néven. Most a Tourneo és a Transit Connect-en van a sor.

Az SUV divat nem csak abban merül ki, hogy szabadidő-modelleket vásárolnak az emberek előszeretettel, hanem bizony egy kategórián kívül eső autó is könnyebben eladhatóvá válik olyan elemekkel, amik erre a vonultara emlékeztetnek. Ezért húzza rá a Ford előszeretettel most már gyakorlatilag minden modelljére az Active modellváltozatot.

Most a Tourneo és a Transit Connect modellek vannak soron, melyek esetében a már megszokott műanyag kiegészítő elemek mellett egy látványos elől 24, hátul pedig 9 milliméteres hasmagasság emelést is tartalmaz.

Az Active kivitel ebben az esetben is jellegzetes hűtőrácsot kap, alapáron pedig jár hozzá a 17 colos egyedi könnyűfémfelni szett és a tetősín is. Az opciós listán is vannak érdekességek, például a külön rendelhető mechanikus részlegesen önzáró differenciálmű is.

A motorpaletta tekintetében csak az 1,5 literes dízel egység játszik az Active felszereltséggel 100 illetve 120 lóerős teljesítménnyel. A teher- és a személyszállító változat egyaránt idén év végén válik elérhetővé a szalonokban.