Elnyelt a föld egy kocsit Indiában

Indiában egy Hyundai alatt egyszerűen csak megnyílt a föld, a szerencsétlen SUV pedig orral el is indult a bolygó ellentétes pontja felé.

Sokszor hallunk olyanokat, hogy akkora kátyúkat kell már lassan kerülgetnie az autósoknak, hogy ha valamit elnéznek, akkor nemes egyszerűséggel eltűnik az egész kocsi az aszfalt alatt. Na de mi van, ha szó sincs túlzásról és tényleg megtalálja a járgány a legrövidebb utat a föld túlsó oldala felé?

Most egy érdekes, Indiából érkezett videóban csodálhatjuk meg, ahogy egy Hyundai Venue alatt megnyílik a föld és szépen óvatosan betúrja magát a lyukba a jobb sorsra érdemes négykerekű. Na de mi történt? A helyi lapok beszámolói szerint a napok óta tartó esőzés kilazította a talajt a parkoló alatt, ahol ráadásul pár évtizeddel ezelőtt egy méretes kút is leledzett. Hol? Pont ott, ahol megindult orral lefelé az autó.

A beszámolók szerint az autók tisztítását végző alkalmazott vette észre, hogy elkezdett süllyedni a talaj a kocsi alatt. Azonnal megpróbálta figyelmeztetni a tulajdonos fiát, de akkor már esélye sem volt neki sem megmenteni a kocsit, szerencsére arra sem volt idő, hogy beüljön. Fél nappal később emelték ki daruval a szerencsétlenül járt SUV-t.