Számolhat velünk

Négy kerék vagy több - minden, ami autózás!

de499750-2019-skoda-mountiaq-concept-1

Elkészült a Skoda csoda pickupja

2019. június 03. | Hírek Skoda | Címkék: , , , ,

A Skoda gyakornokai elkészültek az idei bemutató autójukkal. A Kodiaq alapokból faragott pickup már ötlet szinten is izgalmas volt, a kész mű pedig egyszerűen zseniális.

Már korábban beszámoltunk arról, hogy akárcsak az elmúlt években, idén is megmutatja a Skoda, hogy mit tud a gyakornok részlegük. A Mountiaq pickup akkor még csak alap szerelési stádiumban mutatta meg magát, most viszont kész van.

A végeredmény pedig egészen bámulatos. Nem csak a feltűnő narancssárga fényezés miatt, hanem a bukócsövezés és a terepes kiegészítők is teljesen rendben vannak dizájn és funkció szempontjából is. Persze, nem csak ennyi változott az alapot adó Kodiaq-hoz, képest, hanem például ott van az alaposan megemelt hasmagasság, a 12 centiméteres szélesítés és a brutális hangtechnika, melynek része egy 2000 wattos mélynyomó is.

Sajnos még mindig tartja a Skoda magát ahhoz, hogy ez csak egy egyszeri példány, pedig biztosak vagyunk benne, hogy lenne rá bőven igény a rohamosan növekedő terepes pickupok piacán is.

2015 © Minden jog fenntartva. Euroleasing Kft.