Életeket mentett az amerikai ápoló, új autót kap a Toyotától

Egy amerikai ápoló nem mindennapi hősiességről tett tanúbizonyságot, amikor a várost elemésztő tűzzel nem törődve elkezdett életeket menteni a Toyota Tundra pickupjával. A kocsija oda lett, de szerencsére a Toyota lépett már az ügyben.

Amerikában szörnyű tüzek pusztítanak mostanság, és sajnos az áldozatok száma is folyamatosan növekszik. Az ilyen helyzetek viszont igazi hősöket szülnek, avagy sajnos a legrosszabb helyzet világít rá leginkább az igazi énünkre.

Allyn Pierce-ről például kiderült, hogy egy igazi hős. Nem csak azért, mert már évek óta betegek ápolásával foglalkozik, hanem azért is, mert képes volt kétszer is autójával behajtani egy lángokba borult városba, hogy életeket mentsen.

Miután sikeresen zárult a mentőakciója, büszkén tette fel a képet az internetre az alaposan megolvadt autójáról. Büszkén, mert a Toyota Tundra még ilyen körülmények között is megbízhatóan működött. Megolvadt, elszíneződött, de nem állt meg.

Természetesen azonnal felkapta a helyi média a sztorit, így gyorsan eljutott a Toyota amerikai képviseletéhez is. Mi történt ez után? A Toyota a hősiességért egy vadonatúj Tundra modellt ajánlott fel neki.

„A szívünk szakad meg az áldozatok miatt, mindemellett nagyon hálásak vagyunk azoknak, akik részt vesznek  a mentésben. Külön kiemelnénk Allyn Pierce-t, aki a saját és az autója épségével nem törődve kétszer is visszament a lángoló pokolba, hogy életeket mentsen. Miénk a megtiszteltetés, hogy felajánlhatunk neki egy teljesen új Toyota Tundra-t, a tönkrement sajátja helyett.”- adta ki közleményben a Toyota.