Számolhat velünk

Négy kerék vagy több - minden, ami autózás!

6ed98330-lotus-logo-

Egyszerűsített emblémával nyit új korszakot a Lotus

2019. augusztus 09. | Hírek Lotus | Címkék: , ,

A hamvaiból feltámadó és számtalan újdonság bemutatását tervező Lotus megváltoztatott emblémával ünnepli az új korszakot. Jóval egyszerűbb grafikát választottak, mint amit eddig használtak.

Nem ritka az autógyártók életében az embléma modernizálás, hiszen az autók dizájnjának fontos része a ma már egyre nagyobb márkajelzés. Az viszont nem túl gyakori, hogy az új embléma jóval egyszerűbb és visszafogottabb, mint a régi. Pedig a kínai befolyás alatt működő, és halotti poraiból kivirágzó Lotus pontosan ezt lépte most meg.

Az új dizájn pontosan úgy néz ki, mintha egy évtizedekkel korábbi próbálkozás lenne. Az eddigi 3D-s hatást teljesen elhagyták róla, akár csak a betűket kiemelő szegélyeket. A márka vezetősége szerint ezzel sugallják majd a legjobban, hogy a Lotus ismét régi fényében tündököl. Semmi csillogás és felesleges káprázat, hanem az egyszerű és könnyű, ám mégis kompromisszumok nélküli sportosságot adó valóság. Mondjuk a tervek szerint éveken belül érkező SUV modelljükre nem könnyű elképzelni, hogy ezt a hitvallást hogyan húzzák majd rá…

2015 © Minden jog fenntartva. Euroleasing Kft.