Egyre több egyedi megrendelést teljesít a Porsche

Használt kocsi vagy éppen új rendelés, a Porsche mindenkinek lehetővé teszi, hogy még egyedibbé tegye az autóját. Akár a teljes karosszériát átalakítják, ha éppen arra van igény.

Egy Porsche birtoklása nem csak azt jelenti, hogy tehetős az ember, hanem bizony azt is, hogy van elég stílusa ahhoz, hogy kifinomultan költse el a pénzét. Persze, amennyi vásárló, annyi féle ember, így a gyáriak is igyekeznek minél inkább a célközönséghez igazítani a termékpalettát. Nem csak a sokszínűséggel, hanem bizony a testreszabhatósággal is. Pontosan ezért indítják újra a németek a 60-as években már egyszer meghirdetett Sonderwunsch programot, ami magyarra fordítva annyit tesz, hogy „különleges kérés”.

Ahogy az elnevezésből is adódik, arról van szó, hogy igyekeznek minden egyedi elképzelést megvalósítani, amit csak kitalál a kedves vásárló. Egyedi szín? Már keverjük is! Rajtszám? Amelyiket akarod! Átdolgozott karosszéria és saját tervezésű belső tér? Jawohl! Off-road kiegészítők? Semmi akadálya!

Fontos részlet még, hogy a Porsche nem csak azoknak kínál egyediséget, akik új modellt vásárolnának, hanem a már kifutott típusok számára is folyamatosan bővül az az extra lista, mellyel mégjobban saját képére alakíthatja a tulajdonos az autóját.

„Kifejezetten azoknak az ügyfeleknek ajánljuk kínálatunkat, akik különleges értéket tulajdonítanak személyes álomautójuk Porsche általi megvalósításának, illetve akiknek a márka a személyes életstílusuk meghatározó része. Az már meglévő és az újonnan létrehozott kínálat középpontjában a közös kreatív járműfejlesztési folyamat áll. Az ügyfél egy projektcsapat tagja lesz, amely a Porsche Exclusive Manufaktur, a Porsche Classic és a Style Porsche tervezési részleg szakértőiből áll.”- mondta Alexander Fabig, a Porsche egyedi kérések megvalósításáért felelős vezetője.

A gyártó tehát tárt karokkal várja mostantól az egyedi elképzeléseket, amik megvalósításának maximum csak a pénz szabhat határt. Mert bizony nem olcsó mulatság egy Porsche továbbgondolása egyedi elemekkel, bár a program nem is azoknak szól, akik egy modell összeállításánál túl sok időt töltenek el az extrák matematikán alapuló összeállítására.