Egyedi belsővel, csupán három példány erejéig készül a BMW X7 Nishijin Edition

Ha már sokak szerint a BMW X7 külseje elég megosztó, akkor miért is ne lehetne a belső tér is az? Ez a kérdés merül fel az emberben az új, kimondottan japán vásárlóknak szóló edíció láttán.

A BMW előszeretettel gyárt limitált szériákat a drágább modelljeiből, főként az ázsiai piacra. Most sincs ez másként, azaz bemutatták az X7 új edícióját, mely csupán három példány erejéig készül el a japán vásárlóknak.

A Nishijin Edition lényege, hogy a belső tér a japán tradicionális Nishijin-ori textillel van kibélelve, természetesen ehhez illő mintázattal. A különleges anyagból nem csak a könyöklőre és a tetőre jutott, hanem a műszerfalon és a kulcson is megfigyelhető a különleges motívum, melyet kizárólag kézzel állítanak össze.

Ritkaságról van szó, ez meglátszik az X7 árazásán is. Egy darabért 16,8 millió jent, azaz nagyjából 44 millió forintot kell kifizetni. Ez potom 12 millió forintnyi felár az alap modellhez viszonyítva, ami valószínűleg nem fogja elriasztani a helyi tehetős vásárlókat. Sőt, meg lehet kockáztatni, hogy aki most akarna befizetni egyre, az már biztosan hoppon maradna.