Ebbe a Mercedes X-osztályba tuti nem ülsz be sárosan

Igaz, a Mercedes X-osztály pickup tökéletesen alkalmas lehet munka járgánynak, a Carlex Design belső csomagja viszont pontosan ezt az adottságát ássa alá.

A Nissan Navara alapokra építkező Mercedes X-osztály első nekifutásra egy munka eszköz, viszont a mai világban lassan divat lesz a hétköznapi mászkálásra is pickupot használni.

A Carlex Design most pontosan azokat szólítja meg, akiknek esze ágában sincs nem hogy melózni az X-osztállyal, de még terepre sem szívesen mennek vele. Nem mindennapi csillogást és luxust hoztak el a srácok ebbe a kategóriába is.

A műszarfal és a kormány is nemes fa berakást kapott, na meg persze hasított barna és fehér bőr kiegészítést. Ez a kombináció található meg az üléseken és az ajtópaneleken is, míg a tetőkárpitot fekete alcanatarára cserélték. Ami még ennél megdöbbentőbb, hogy a mezei gumiszőnyegeket is száműzték az utastérből a mesterek és helyette inkább fából készítettek egy igencsak esztétikus alternatívát.

Az összkép valami egészen fenséges, így érthető, hogy aki ilyen csomagot kér az autójához, az biztos nem fog melós, vagy sáros ruhában bemászni az utastérbe.