Dögösebb lett a Fiat pick-upja

Genfben is bemutatta új pick-up modelljét a Fiat, a Mitsubishi-alapokra épülő Fullback ráadásul egy igazán dögös kivitelben is a reflektorfénybe került.

Régóta vártak arra a Fiatnál, hogy platós terepjáróval egészíthessék ki haszonjármű-kínálatukat. A Mitsubishivel szövetkezve az új L200 műszaki alapjaira készült el az olaszok hiánypótló pick-up modellje, amely a Fullback nevet kapta. A genfi autószalonon pedig igazán dögös kivitelben is reflektorfénybe került a típus.

Mivel ez a kategória ma már nem csak a strapabíró felépítésről és a terepjárási képességekről, hanem a divatos külső megjelenésről is szól, a Fiat tervezői mindent megtettek annak érdekében, hogy feltűnőbbé váljon a Fullback. A sötétszürkére fényezett karosszériát fekete betétes fényszórókkal, fekete hűtőmaszkkal, fekete visszapillantó-tükörházakkal és kilincsekkel, valamint fekete színű, 20 colos könnyűfém kerekekkel és bukókerettel látták el.

Az utastérben természetesen bőrkárpit borítja az üléseket, a motorházfedél alatt pedig egy 2,4 literes, 180 lóerős turbódízel erőforrást találunk. A Fiat nem árult el részleteket arról, hogy ebben a dögös kivitelben is piacra kerül-e a Fullback, az alapmodellek forgalmazása mindenesetre hamarosan indul.