Csúszik az új James Bond film, és ezzel együtt az Aston Martin Valhalla bemutatója is

James Bond a legújabb filmben az Aston Martin eddig be nem mutatott újdonságát, a Valhalla hibrid sportkocsit nyúzza majd. De csak novemberben, hiszen a film és az autó bemutatója is csúszik a koronavírus járvány miatt.

Az Aston Martin úgy tervezte, hogy az új James Bond filmben leplezik majd le az új Valhalla hibrid szupersportkocsit. A film premierje viszont a koronavírus miatt novemberig el lett halasztva, az Aston Martin pedig nem hátrál ki a filmes premierről, így ők is csak év végén mutatják be az újdonságukat. Azért pár apróságot már most elárultak róla.

Például azt, hogy a Valhalla hajtáslánca egy V6-os turbós benzines egységre épül, melyet elektromos motorral egészítenek ki. Az összteljesítményt még továbbra is titokban tartják, azt viszont elárulták, hogy a kínálat legerősebbje lesz amikor megjelenik.

Jelenleg a Valkyrie a legerősebb a maga 1176 lóerős teljesítményével, ám ez valószínűleg nem lesz már a paletta része, mire jövőre a Valhalla megérkezik, így elég az, ha az újdonság lóerők tekintetében csak a DBS Superleggera 725 tagú ménesére licitál rá valamennyit.

(képek: Autoevolution)