Bentley-vel törték át a kereskedés ajtaját

Nem mindennapi autótolvaj bandát sikerült biztonsági kamerákkal lefilmezni Amerikában. A srácok már eleve lopott autókkal mentek a következő zsákmányig, majd egy Bentley-vel törtek át a kereskedés zárt ajtaján.

Az amerikai Michigan államban egy autótolvaj banda nem éppen kifinomult ténykedését nézhetjük meg a biztonsági kamerák felvételén. Viszont a képeken látottaknak előzménye is van, ugyanis a srácok már elve lopott járgányokkal mentek tovább fosztogatni.

Ezt a helyi rendőrség erősítette meg, ugyanis a videón látható használtautó kereskedés előtt egy új járművekkel foglalkozó szalonból kötöttek el négy autót az elkövetők, egészen pontosan egy Ford Fuisont, egy Genesis G70-et, egy Hyundai Palisadet és egy Chevrolet Impalát.

Ez valószínűleg nem volt elég, a nagy zsákmányt előre kinézték egy Bentley Continental GT képében. Csak hogy az az autó a kereskedés épületébe volt bezárva, a riasztó megszólalása pedig nem engedte, hogy nyugodtan kibontakozzanak a bűnözők, rögtönözni kellett. Ekkor történtek meg a videón látható események, azaz az elkövetők a kocsiba pattanva áttörték az üvegajtót, majd kierőltették rajta a méregdrága luxusjárgányt.

Azért okosak nem voltak, mivel az amúgy is elég feltűnő és beazonosítható Bentley kapott még egy ismertetőjelet az akció alatt, ugyanis kifelé szemmel láthatóan fennakadt az oldala az ajtó keretén, ami szép nyomokat hagyhatott a fekete kocsi oldalán…