Számolhat velünk

Négy kerék vagy több - minden, ami autózás!

2ac119d5-2019-ford-mustang-supercar-1

Bemutatkozott a Supercar Mustang

2019. február 06. | Ford Hírek | Címkék: , , ,

Bemutatták Ausztráliában az idei Supercar szériában induló Mustang versenyautót. Furcsák az arányai? Nem hiába, természetesen van némi turpisság a karosszéria alatt.

A Ford a 2019-es Supercar szezonban Mustang versenyautókkal is képviselteti magát. Már el is készültek az új gépek, melyet természetesen Ausztráliában, a Supercar V8 versenyek hazájában mutattak be.

Már első ránézésre feltűnik, hogy valami nem stimmel az autó arányaival. Ez természetesen annak köszönhető, hogy akárcsak a Nascar versenyeken, a Supercar világában is egységes vázat használnak, amire később felépítik az utcai autóra emlékeztető karosszériát. Mindezek mellett a nem elhanyagolható hátsó szárny is vonzza a tekintetet. Esztétikusnak nehezen nevezhető a Ford megoldása, de az biztos, hogy nem kevés leszorítóerőt termel a gyorsabb szakaszokon.

A versenyautó megalkotásában a Ford, a Ford Performance, a Shell V-Power Racing és a Tickford Racing Performance vett rész, a bajnokságon pedig a V-Power Racing, a Tickford Racing és a 23Red Racing csapat indul majd velük.

 

2015 © Minden jog fenntartva. Euroleasing Kft.