Belülről már látható az új Jaguar XF

Azok után, hogy kémfotósok már lencsevégre kapták, most a Jaguar közölt egy fotót az új generációs XF belső teréről, a premierre pedig már nem kell sokat várni.

Tesztelés közben már lefotózták a Jaguar XF következő generációját, most pedig maga a gyártó állt elő egy hivatalos képpel. A fotó az autó belső terét ábrázolja, amelyen látszik, hogy modernebb, de egyszerűbb vonalú berendezést kap a Jaguar nagyautója. A középkonzolon megtaláljuk a legmodernebb infotainment rendszert.

Az új generációs XF karosszériája a Jaguar többi típusához hasonlóan alumíniumból készül majd, így a tömegét alacsonyan tarthatják. A motortérben pedig megjelennek a márka saját fejlesztésű Ingenium motorcsaládjának tagjai, amelyek jelentősen alacsonyabb fogyasztást garantálnak. A gyártó szerint a legtakarékosabb modell átlaga 4 liter lesz száz kilométeren.

Már nem kell sokat várnunk az új XF premierjére, a Jaguar ugyanis azt is elárulta, hogy március 24-én mutatják be az autót Londonban egy látványos kaszkadőr-show keretében. Az érdeklődők pedig először április elsején, a New York-i autószalonon tekinthetik meg az autót, amely idén őszre érkezik meg a kereskedésekbe.