Bejött Elon Musk számítása, sorokban álnak a vevők a futurisztikus elektromos Tesla pickupért

Kevés olyan megosztó formát láttunk még, mint amit a Tesla elektromos pickupja képvisel, ráadásul a bemutató sem zajlott le zökkenőmentesen. Mindezek mellett viszont folyamatosan érkeznek be a megrendelések, már 190 ezer vásárló tette le az előleget érte.

A Tesla az előző hét végén mutatta be a régóta ígérgetett pickup modelljét. A Cybertruck megjelenése leginkább a 80-as évek futurisztikus elképzelését tükrözi, ráadásul a bemutatón a betörhetetlennek ígért üveg is szépen betört. Nem lehet így autót eladni, legalábbis ezt hinné az ember. Viszont most nem egy átlag gyártóról, hanem a Tesláról és Elon Musk-ról van szó.

A bemutató óta ugyanis folyamatosan érkeznek be az előrendelések, jelenleg már több mint 190 ezer példánynak sikerült új gazdát találni. Ez óriási siker, gyakorlatilag a Volkswagen ID.3 iránti érdeklődés is eltörpül mellette, pedig az sem volt kis roham.

A rozsdamentes acélból készült Tesla Cybertruck legolcsóbb kivitele 39 ezer dollárba kerül, a legdrágábbért pedig 70 ezret kell letenni az asztalra, ám ezért az árért cserébe már nem csak egy futurisztikus munkaeszközt, hanem egyben egy sportkocsikat legyorsuló különlegességet is kapunk, kimondottan kellemes 800 kilométeres hatótávval.