Bearanyozta az Alfa a Mille Miglia idei bemutatóját

A neves Mille Miglia rendezvényen az Alfa Romeo egy speciális fényezéssel ellátott Giulia Quadrifoglio modellel bukkant fel. Viszont nem minden arany, ami fénylik!

A minden évben megrendezésre kerülő Mille Miglia verseny és kiállítás értelemszerűen leginkább a nagy múltú márkákat mozgatja meg. Az olyanokat, mint például az Alfa Romeo.

Az olaszok ezért a régebbi történelmi modellek mellett néhány modern alternatívát is bemutattak, melyek között feltűnt egy messziről is könnyen észrevehető Giulia QV modell is. Nem műszakilag nyúltak hozzá a gyáriak, de még nem is egy versenyautó átiratról van szó, hanem nemes egyszerűséggel, de annál célravezetőbben különleges fényezéssel látták el az autót. Első ránézésre úgy tűnik, mint ha aranyozott bevonattal rendelkezne a QV, viszont ez egy okker bevonat, mely a márka 60-as és 70-es években kínált sárga és narancssárga fényezését hivatott feleleveníteni.

Innentől tehát ilyen megjelenéssel is kérhető lesz a Giulia? Az Alfa Romeo ezt kimondottan cáfolta, csak és kizárólag a képeken látható kiállított példány kapta meg a látványos fényezést.