Az üvegen keresztül hajtott ki a Porschéval a szalonból az ismert orosz Youtuber

Alapvetően úgy tűnik, hogy felcserélte a pedálokat véletlen az új Porsche Taycan tulajdonosa, ám a helyzet közel sem ennyire egyértelmű. A kattintások számára ment rá így az orosz Youtuber.

Számtalan olyan videóval találkozhattunk már a neten, amikor a pedálok összekeverése okozott nagy galibát, na meg persze balesetet. A mostani videóban is ezt a helyzetet vázolja fel nekünk egy orosz Youtuber, ám természetesen közel sem olyan egyszerű a dolog, mint aminek látszik.

Természetesen egy látványos, ám megjátszott jelenetről van szó! Mikhail Litvin ugyanis egy igencsak tehetős fiatal, akit nem ver földhöz egy luxusautó elpusztítása (tavaly felgyújtotta például az AMG GT 63 S sportkocsiját), viszont szívén viseli a közösségi oldalának statisztikai adatait. Emberünk mostanság úgy látta, hogy picit elkezdtek esni a számai, ezért lépésre szánta el magát. Olyat kell forgatni, ami megbotránkoztatja az embereket és a világ minden tájára eljut! Bejött neki? Ezt mindenki döntse el magában, ám annyi legyen elég viszonyításként, hogy a videó egy nap alatt majdnem 4 millió megtekintést generált és még Magyarországra is eljutott, hiszen jelenleg is erről beszélünk.

A sztorihoz még hozzátartozik, hogy Litvin az elektromos sportkocsit természetesen a videó elkészítése előtt megvásárolta és a Porsche szalonnak is egy látványos összeget tett le előre, hogy engedélyt kapjon a rombolásra. Ilyen az, amikor a pénz már nem számít, a nézettség viszont annál inkább!