Átiratok a Ford F-150-esre

A novemberi SEMA tuningshow egyik sztárja a Ford F150-es lesz: négy cég is készített belőle különböző verziókat.

A Henessey-féle hatkerekű Velociraptor, amelyet két napja mutattunk be, csak egyetlen (még ha talán a legbrutálisabb is) változat a Ford népszerű pick-upjának alapjára épített tuning-verziók sorában. Négy másik cég is előáll saját terveivel a november eleji SEMA kiállításra. Az első, fekete színben pompázó modell az EraThr3, amelyet Hulst Customs követett el, és amely a teljesítmény fokozásáról szól. A 26-os kerekeken gördülő modell 750 lóerős motort kapott.
A Bojix Design egy olyan verzióval rukkol ki, amely inkább a jármű szépségét (?) hangsúlyozza. A narancssárga fényezésű F-150-es különleges offroad-csomagot kapott, tetejére LED-lámpákat szereltek.
Az ARE Accessoiries egyszerűen Gold, azaz arany névre keresztelte saját átiratát – nem véletlenül, hiszen félig aranyra is fényezték. A jármű különlegessége, hogy hátsó dobozának segítségével SUV-vá alakítható át. A negyedik változat a Lariat nevet viseli, gépteteje alatt egy ötliteres, 700 lóerős motor dübörög. A jármű tele van GoPro kamerákkal és a Raptor lámpatesteivel szerelték fel.