Alig felismerhető állapotban kínálnak eladásra egy ritka Ford GT-t

Balesetezett, porrá is égett, de mégis új gazdát keres magának egy eredetileg fekete színű, ritka, 2005-ös Ford GT.

Egy különleges és ritka sportkocsit nem szoktak az emberek csak úgy egyszerűen eladásra kínálni, ilyenkor általában az aukciós portálok segítenek a megfelelő és nem mellesleg legtöbbet fizető új tulajdonos megtalálásában. Egyértelműen a 2005-ös Ford GT is elég ritka ahhoz, hogy helyet kapjon a Copart árverési oldalán, még ha éppenséggel van is néhány kisebb-nagyobb szépséghibája.

Na jó, igazság szerint a szóban forgó példány minden bizonnyal látott már szebb napokat is, hiszen nemes egyszerűséggel arról van szó, hogy egy baleset után porrá égett! De nézzük a jó oldalát, a karosszérián nem fogsz gittelést vagy hiányosságot találni! Miért? Mert az nincs neki! Ahogy belső tere sem, ami így már nem csak füstmentes, hanem el is füstölt.

Kapsz viszont egy látványosan deformálódott 5,4 literes V8-as motort, másfél felnit és egy darabot az alvázból. Igen, ez egy méretes, de cserébe elég ronda ajtókitámasztó jelen állapotában.

Lesz még belőle autó? Nem, maximum a papírja és az alvázszáma él majd tovább, ha meglátja valaki a fantáziát benne. Na de akkor is, ez egy 2005-ös Ford GT, ráadásul jó eséllyel a piac legolcsóbban beszerezhető darabja!