Alaposan megújult a Mitsubishi L200

Enyhe ráncfelvarrásnak indult, de drasztikus átalakítás lett a Mitsubishi L200 frissítése. Az új külső viszont a már ismert technikát rejti.

Egy autó életében a modellfrissítés általában alig észrevehető változásokat takar, sőt olyan is van, aki hozzá se nyúl a külsőhöz egy ilyen akció alkalmával. A Mitsubishi viszont nem szórakozik ilyen apróságokkal, alapjaiban változtatta meg az L200 pickup arculatát.

Ez annyit tesz, hogy az autó teljes orrát kicserélték egy markánsabb és szögletesebb megoldásra, ami jobban beleillik a Mitsubishi jelenlegi palettájába.

Az oldalnézet és a plató változatlan, akár csak a belső tér. Változtattak viszont az elektronikusan választható üzemmódokon, így mindenki megtalálhatja a számára kedvező nehézségi szintet a Super-Select 4WD és az Easy-Select 4WD fokozatoknak köszönhetően. Feljavították a biztonsági rendszereket is, mostantól például vészfék asszisztens is kérhető az L200-hoz.

Műszakilag az egyetlen igazi változás a váltó cseréje, az eddig megszokott ötsebességes automata szerkezet helyett már egy hatsebességes megoldást kapnak a vásárlók.