Számolhat velünk

Négy kerék vagy több - minden, ami autózás!

d2a6cb1c-hyundai-i10-3

Agresszív tekintettel mutatkozott be a Hyundai i10 új generációja

2019. szeptember 03. | Hírek Hyundai | Címkék: , ,

A Frankfurti Autószalon előtt lerántották a leplet a Hyundai i10 legújabb generációjáról. Jóval agresszívabb megjelenést kapott a kis Hyundai, míg a technika sokkal kifinomultabb lett.

Hat évvel a második bemutatása után most hivatalosan is megérkezett a Hyundai i10 harmadik generációja, mely formai megoldásait tekintve teljesen más irányvonalat képvisel, mint az eddigiek. Jóval agresszívabb és sportosabb dizájnról beszélhetünk, ami bizony kapóra jöhet, ha még több fiatal vásárlót akar a gyártó magához csábítani.

Nem csak a szigorúan hunyorgó fényszórók miatt lendületesebb az összkép, hanem a 2 centivel alacsonyabb tetővonal és az ugyan ekkora mértékű szélesítés is alaposan befolyásolja a hatást.

A belső képet a 3d-s hatással kiemelt díszítő elemeken kívül a 8 collos érintőképernyő határozza meg, mely alapból tudja az Android Auto és Apple CarPlay funkciókat.

A motorpaletta kezdetben kéttagú, azaz vagy az 1 literes háromhengeres vagy az 1,2 literes négyhengeres benzines egység kérhető 66, illetve 82 lóerős teljesítménnyel.

2015 © Minden jog fenntartva. Euroleasing Kft.