Addig trükközött, míg csúnyán eldobta a vasat

Egy Mercedes C63 S már önmagában roppant erős gép, ám ha hozzá vesszük a nedves aszfaltot is, akkor ember legyen a talpán, aki kikapcsolt vezető segédletekkel megüli a német fenevadat. Hergelni legalábbis nagyon nem ajánlott!

Egy erős autó birtoklása óriási felelősséget von maga után. Az erő ugyanis egy olyan dolog, hogy illik megtanulni rendesen uralni. Ha ez nem megy, akkor egy fegyver van a kezeid között. Egy fegyver, mellyel magadat és másokat is megölhetsz.

A Mercedes-AMG C63 S mindenképpen ebben a ligában játszik. A 4 literes duplaturbós V8-as motor valamivel 500 lóerő feletti teljesítményt képes a hátsó kerékre küldeni, ami száraz aszfalton minőségi gumikkal is képes a hátsó gumik leradírozására már menet közben is. A nedves burkolat? Ahogy szokták mondani, az pedig minimum plusz 100 lóerő.

Emberünk örült is a lehetőségnek, bátran lassítgatott vissza az autópályán, hogy aztán egy nagy gázfröccsel keresztbe rakja az egyenes szakaszon a német sportkocsit. Elsőre nagyjából sikerült is visszahozni az életbe a járgányt, ám a második próbálkozás már az irányítás teljes elvesztését hozta magával. Senki sem sérült meg a balesetben, viszont a Mercedes súlyos károkat szenvedett a sofőr felkészületlensége miatt.