A ráncfelvarrás után is kapható négyszemélyes kivitelben a Bentley Bentayga

Míg a hétszemélyes utastér inkább a praktikumot képviseli, a Bentley Bentayga négyüléses elrendezésben egyértelműen a sofőrt is eltartó vásárlókat célozza meg. És hát sok van ezekből a Bentley célközönségében, így érthető hogy a luxus SUV a ráncfelvarrása után is kaphatóvá vált ezzel a belsővel.

Bár a világ egyik legdrágább SUV modellje a Bentley Bentayga, a nemrég alapos ráncfelvarráson átesett autó mégis tud praktikus is lenni a maga öt- vagy hétüléses elrendezésével. Persze, vannak olyan nagyon tehetős vásárlók is, akik nem akarnak egyszerre egy kisebb csapattal együtt utazni, nekik pedig a most ismét kapható négyüléses belső kialakítás lehet a legjobb alternatíva.

Ebben az esetben ugyanis négy különálló fűthető és hűthető bőrfotel kerül a Bentayga belsejébe, melynek köszönhetően királyi kényelemmel találkozhatnak a szerencsés felhasználók megnövelt lábtérrel. Külön irányító panel jár a hátul ülőknek, melyen elektronikusan dönthetik vagy csúsztathatják az üléseket, de még a deréktámaszt és a masszás funkciót is innen irányíthatjuk.

A középső ülés helyére beépített méretes középkonzolba nem csak pohártartókat építettek a gyáriak, hanem USB csatlakozókat is, illetve még egy külön kis hűtőt is találhatunk itt, amibe 750 ml-es üvegeket és pezsgőspoharakat egyszerre is tárolhatunk, ha éppen megkívánnánk a pezsgőt utazás közben.

Természetesen a zsúfoltabb hatással bíró öt- és hétüléses megoldás is megmarad a kínálatban, így a gazdag nagycsaládosok is egy kiváló családi járgányként tekinthetnek a Bentaygára a sofőrös üzleti autót keresők mellett.