A LEGO építők álma a Tesla Cybertruck

A Tesla pickup bemutatóját még mindig nem heverte ki a világ. Nem csak a betört törhetetlen üveggel sokkolta Elon Musk a közönséget, hanem bizony a Cybertruck formáját is szokni kell még. Kivéve, ha LEGO mániás vagy, mert akkor nyert ügyed van.

A világ még nem igazán heverte ki, és egy darabig nem is fogja azt a pickup modellt, melyet az Elon Musk által vezetett Tesla bemutatott előző héten. A betört ám mégis törhetetlen üveg bakija ugyanis eltörpül a Cybertruck baltával faragott formája mellett. Persze, mint mindent, ezt is érdemes több szemszögből megvizsgálni.

Ha szereted a LEGO autókat, akkor bizony nyert ügyed van, nem kell egy gyárilag összeállított szettre várnod, hogy megépítsd Elon Musk víziójának a kicsinyített mását. Annak a formája ugyanis átlagos Technic elemekből megépíthető mindenféle nehézség nélkül, akárcsak a lenti képeken látható. Persze nem árt némi gyakorlat mielőtt neki vágunk a megfelelő darabok kiválasztásának, a prototípusokat megalkotó Peter Blackert sem éppen ma kezdte a LEGO kockák egymásba építését…