A Lamborghini Sian a Lego következő nagy dobása

A lenyűgöző Lego Technic modellek korát éljük, elég csak az elmúlt évek két nagy dobására, az 1:8-as méretarányú Porsche 911-re és a Bugatti Chiron-ra gondolni. Most itt a következő szett, melyből a Lamborghini Sian rakható össze.

Sokan gondolnák, hogy Legózni csak a gyerekek szoktak, pedig vannak olyan szettek is, melyek kimondottan felnőtt fanatikusok számára lettek összeállítva. Ilyen például a Technic széria autós része is, melyek között vannak olyan komoly modellek is, mint például a legendás Porsche 911 és a Bugatti Chiron.

Most ehhez a palettához csatlakozik hozzá egy Lamborghini Sian készlet is, mely soha nem látott részletességet és összetett mechanikus megoldásokat ígér a vásárlóknak. A különleges olasz sportkocsi 1:8-as méretarányú modellje pontosan 3696 darabból áll össze, ami 97 darabbal több, mint a szintén elképesztően részletes Bugatti Chiron esetében volt.

A szettet összerakva olyan részletekkel találkozhatunk, mint például a működő váltómű, a reagáló felfüggesztés és az állítható hátsó szárny. A szett június elején kerül a boltok polcaira az árazása pedig egyelőre nem ismert. Az viszont biztos, hogy jóval 100 ezer forint feletti árcédulára számíthatunk, hiszen 2018-ban, a Chiron készlet újkori ára volt 130 ezer forint.