A gyári szerviz törte össze az új Mustang GT-t

Amerikában egy Mustang GT tulaj pár hét használat után úgy döntött, hogy beszereltet egy gyári tuning csomagot az autójába. Nem kellett volna, a márkaszerviz alkalmazottja törte totálkárosra a kocsit.

Amerikában egy bizonyos Mark Grage úgy döntött, hogy rendel magának egy új Ford Mustang GT-t. Az izomautó meg is érkezett a megbeszélt időpontra, ám miután emberünk kipróbálta, rájött, hogy neki a gyári teljesítmény nem elég. Mit lehet tenni? Be kell szereltetni a gyári Roush tuning csomagot.

Ez meg is történt, már csak a próbakör volt hátra, mielőtt visszaadja a márkaszerviz Mark autóját, ám a baj pontosan ezen a ponton következett be. A szerviz alkalmazottja ugyanis túlértékelte a vezetési képességét és rommá törte a próba alatt a sportkocsit. Szerencsére személyi sérülés nem történt, ám a Mustang gazdasági totálkáros lett, azaz a helyreállítása nem kifizetődő továbbiakban.

A szerviz hozzáállása tanítandó ez esetben: egy percig nem akadékoskodtak és trükköztek, hanem azonnal felkeresték Grage-et, hogy az autó teljes árát visszautolják neki némi fájdalomdíj mellett. Az meg, hogy rendel-e másikat, már csak rajta múlik, illetve az is kérdés, hogy főhősünk ezután is a szóban forgó kereskedést választja-e.

Mi lett a szerelővel, aki összetörte a kocsit? Számára nem végződött túl boldogan a sztori, ugyanis azonnal kirúgták az állásából, illetve veszélyes vezetés miatt rendőrségi eljárás is indult ellene.