30 darabos limitált széria érkezik a Suzuki Swift Sport-ból

A Suzuki az egyik ikonikus motorkerékpárjának a visszatérését ünnepli egy pár darabos limitált Swift Sport szériával. Sajnos csak a hollandok kapnak belőle.

A Bugatti csupán 40 darabot gyárt le a Divo-ból? Ugyan már, a Suzuki még ennél is tud extrémebbet. Itt a Swift Sport Katana, melyből összesen 30 darabot dobnak piacra.

Aki jártas a Suzuki történetében, az tudhatja, hogy a Katana elnevezés nem áll távol a japánoktól, hiszen a 80-as években ezzel a névvel dobtak piacra egy legendás motorkerékpárt. Az új Swift Sport limitált széria azonban nem emlékezik, hanem ünnepel, hiszen a Katana kétkerekű idén visszatért a gyártó palettájára.

Na de mit is kap a szerencsés 30 megrendelő? Először is csak ezüst és fekete fényezéssel lehet kérni 15-15 példány erejéig. A verseny csíkozás, a vörös hűtőrács keret, a 18-as OZ felni szett, az ültetés, a C-oszlopon feltüntetett Katana embléma és egyedi számozás viszont mindegyik színhez jár. Belül egyedi sportkormánnyal és sportülésekkel találkozhatunk, illetve itt is több helyen fel van tüntetve a Katana embléma.

Akármennyire egyedi és kívánatos, a Swift Sport Katana sajnos csak Hollandiában lesz kapható és valószínűleg már el is fogyott minden egyes terezett darab.