Számolhat velünk

Kia Sportage

LX 1.6 GDI

5.999.000 Ft
Kia Sportage LX 1.6 GDI

Autóhitel kalkulátor

Állítsa össze lízingjét a kiválasztott Kia Sportage modellhez!


Hogyan veszem fel?
Önerő
0 1MFt 2MFt 3MFt 4MFt 5MFt 6MFt
Futamidő
0 1MFt 2MFt 3MFt 4MFt 5MFt 6MFt
 • Autó vételára
 • Ügyleti kamat
 • Törlesztőrészlet
 • Önerő
 • THM
 • Igénybe vett összeg
 • Futamidő
 • Maradványérték
Maradványérték:
0 1MFt 2MFt 3MFt 4MFt 5MFt 6MFt

Casco

 1. Elismerem, hogy az MKB-Euroleasing Csoport (MKB-Euroleasing Autólízing Zrt., Retail Prod Zrt., Euroleasing Kft.) mint közös adatkezelőknek (továbbiakban: Adatkezelők) a Személyes Adataim felhasználásáról szóló Adatvédelmi Tájékoztatóját megismertem, megértettem, és azok tartalmát teljes mértékben elfogadtam.
 2. Hozzájárulok, hogy a regisztráció során megadott személyes adataimat (név, e-mail, telefonszám), valamint az Adatkezelők által üzemeltetett weboldalakon található finanszírozási kalkulátorok segítségével készített finanszírozási kalkulációk adatait az Adatkezelők személyre szabott finanszírozási ajánlataik elkészítéséhez, megküldéséhez hozzájárulásom visszavonásáig kezeljék, és ajánlataikkal az alábbi módokon megkeressenek:

További modellek

Tulajdonságok


Dizájn

Dinamikus dizájn


Valahányszor beül a Kia Sportage volánja mögé, az emlékezetes lesz. Európában terveztük és itt is gyártjuk. A figyelemfelkeltő oldalsó megjelenés, szépen rajzolt, sportos orr, jellegzetes Kia hűtőrács és kifinomult, krómozott ablakkeret mellett a merész hátsó dizájn és a nyújtott hátsó lámpák adnak finom stílust az autónak.


Merész SUV stílus


A motorháztetőtől a csomagtérajtóig az új Kia Sportage büszkén viseli SUV vonásait. A magasan elhelyezett full LED első fényszórók és az alacsonyan húzott, széles hűtőrács impozáns megjelenést és magabiztos kiállást adnak az autónak. Elnyújtott vonalak és hangsúlyos élek teszik megjelenését dinamikussá. Hátul határozott ívek és finom formák találkoznak a feltűnő fényekkel - olyan megjelenést biztosítva, amelyet soha nem felejt el.


Fejlett fényszóró rendszer


Csúcstechnológia a nyugodt utazásért. A full LED első fényszórók biztosítják, hogy mindig kristálytisztán lássa az utat. A Távolsági Fényszóró Asszisztens (HBA) érzékeli a szemből érkező vagy Ön előtt haladó autók fényét, és automatikusan vált a távolsági és a tompított fényszóró között. A hatékony, kombinált LED-es hátsó fényszórókkal a sötétben is mindig észrevehető marad.


Kifinomult belső


Az új Kia Sportage belseje bővelkedik meglepetésekben. Puha tapintású anyagok, magas minőségű kidolgozás és minden részletre kiterjedő figyelem teszi érezhetővé és láthatóvá a különbséget. Az ergonomikus műszerfalat is a vezető köré terveztük - minden tökéletes helyen van ahhoz, hogy Ön kényelmesen elérje, vagy lássa. Önnek elég az útra figyelnie.

Komfort

Lenyűgöző környezet


Otthon fogja érezni magát az új Kia Sportage-ban, ahol maximális komfort és tökéletes felhasználhatóság találkozik puha tapintású anyagokkal. A minőséget érezni és látni lehet. Szatén króm részletek és tökéletesen elhelyezett fényes betétek teszik emlékezetessé az utazást. Alakítsa ízlése szerint, válassza ki kedvenc színeit és anyagait.


Élvezetesen tágas belső


Az új Kia Sportage most még jobb lett, különösen kényelmes utazást biztosít Önnek és utasainak. Egyedileg kialakított belső terét hatalmas méretei, dönthető hátsó ülések és további részletek teszik meglepően tágassá és rugalmassá.


Tökéletes ülések


Télen fűthető első és hátsó ülések kényeztetik, nyáron szellőztethető első ülések garantálják a komfortos utazást. A vezetőülést deréktámasszal láttuk el, hogy még kényelmesebb legyen. Az elektromosan állítható első ülésekkel gyerekjáték megtalálni a tökéletes üléspozíciót. Említettük már, hogy a hátsó ülések dönthetők, és többféle dőlésszög közül választhatja ki a megfelelőt?


Méretes csomagtér


Bármire is legyen szüksége legújabb kalandjához, az új Kia Sportage-ban bőven van hely. A méretes comagtér alaphelyzetben 491 literes - és a hátsó ülések lehajtásával 1480 literesre bővíthető.


Intelligens csomagtérajtó


Csomagtérajtó-nyitás kéz nélkül? Intelligens megoldás. Amikor tele van a keze csomagokkal, Önnek csak meg kell közelítenie az új Kia Sportage hátulját az Intelligens kulccsal a zsebében, és a csomagtér 3 másodperc múlva automatikusan kinyílik. Az Intelligens kulcs továbbá kinyitja a központi zárat is, és lehetővé teszi a motor indítását egyetlen gomb megnyomásával.


Panoráma napfénytető


A választható panoráma napfénytetővel az új Kia Sportage a kalandok új perspektíváját nyitja meg. Ha már feltöltődött napfénnyel, egyszerűen húzza be az árnyékolót egyetlen gombnyomással.

Technológia és biztonság

DRIVE WiSE

A KIA DRIVE WiSE technológiái segítenek kiküszöbölni a mai zsúfolt utakon tapasztalható veszélyeket és stresszt, így az út biztonságosabbá és pihentetőbbé válik.1 Kevesebb stresszel és kellemetlenséggel élvezheti az új Kia Sportage vezetését.


Proaktív támogatás

Az új Kia Sportage-ban mindig tudni fogja a sebességhatárt az Intelligens Sebességkorlátozásra Figyelmeztető Rendszerrel (ISLW). Egy kamera érzékeli a sebességhatárt jelző táblákat, és a maximum sebesség megjelenik a műszerfalon. Ugyanennek a kamerának a segítségével a Sávtartó asszisztens (LKA) aktívan figyelmezteti Önt, ha jelzés nélkül elhagyná a sávot, sőt vissza is kormányozza az autót, ha szükséges.


360°-os Külső Kamera (AVM)

Az intuitív 360°-os Külső Kamera (AVM) az új Kia Sportage elején, oldalán. és hátulján elhelyezett nagylátószögű kamerák képével és irányvonalakkal segíti a parkolást. Ön felülnézetből láthatja az autó környezetét, miközben 15 km/h alatti sebességgel halad vagy parkol.


Intelligens parkolást segítő rendszer (SPA)

Az Intelligens Parkolást Segítő Rendszer segít Önnek beparkolni párhuzamos és merőleges parkolóhelyekre. Sőt, kiálláskor is segít a manőverezésben. Önnek csak a sebességet és a fokozatokat kell szabályoznia.


Ráfutásos ütközéselkerülő támogatás (FCA)

A Ráfutásos ütközéselkerülő támogatás (FCA) segít a balesetek elhárításában.2 Egy radar és egy kamera segítségével érzékeli a gyalogosokat és a többi autót, valamint figyelmezteti Önt, ha fennáll a potenciális ütközés veszélye. Amennyiben Ön nem reagál, a jármű automatikusan fékezve elkerüli vagy enyhíti az ütközést.


360°-os nézet

Intsen búcsút a be nem látható területeknek a Holttéri ütközésveszélyre figyelmeztetéssel (BCW), mely az oldalsó visszapillantó tükörben vizuális jelekkel és hanggal is figyelmezteti, ha valami a holtterébe kerül. Tolatás közben a Mögöttes keresztirányú ütközésveszélyre figyelmeztetés (RCCW) jelez, ha bármi megközelíti az autót.


Adaptív Sebességtartó Automatika (SCC)

Az Adaptív Sebességtartó Automatika Stop and Go rendszerrel (SCC; S&G) kamera és radar segítségével szabályozza a sebességet és a követési távolságot. Ha az Ön előtt haladó autó gyorsít, az Ön új Kia Sportage-e is növeli a sebességet. Ha lassít, az Ön autója is csökkenti a sebességet, sőt ha kell, meg is áll, és fenntartja a biztonságos követési távolságot.


Vezető éberség figyelmeztetés (DAW)

A Vezető éberség figyelmeztetés (DAW) segítségével elkerülhető a fáradt, figyelmetlen vezetés. A rendszer számos tényező alapján érzékeli, ha az ön koncentrációjának a szintje csökken, ilyenek a kormány mozgása, az irányjelzés, gyorsítás, vagy a vezetési idő. Ha az Ön figyelmi szintje alacsony, audiovizuális jelekkel figyelmezteti Önt.

Technológia és biztonság

Online szolgáltatások

Kia Online Szolgáltatások

A Kia Online Szolgáltatásaival, melyet a TomTom működtet3, információt szerezhet a sebességmérő kamerákról, időjárásról, forgalomról és még sok másról a 8"-os keret nélküli érintőképernyőn.

A fedélzeti navigációs rendszer 7 évre szóló térképfrissítést és élő szolgáltatásokat is tartalmaz. Android Auto™ és Apple CarPlay™ is elérhető, így Ön akkor is online, és naprakész marad, miközben az útra figyel.


Innovatív, vezeték nélküli telefontöltő

Merül a telefonja? Semmi gond! Helyezze kompatibilis okos készülékét az új Kia Sportage konzol tálcájára és töltse vezeték nélkül. Mást tárolna ott? Az idegen tárgy felismerő rendszer érzékeli és blokkolja a töltő funkciót. És ez csak egyike a számos kényelmi funkciónak, melyet az új Kia Sportage-ben helyeztünk el.


JBL hangrendszer

Ismerje meg a hangzás új világát! Az új Kia Sportage-ben a legjobb minőségben hallgathatja kedvenc zenéit. A Clari-FiTM zene helyreállító technológiának köszönhetően a 8 hangszórós JBL hangrendszer feljavítja az MP3 fájlok hangzását, így HD minőségű hangzást eredményez.8 Már csak egyetlen kérdés maradt: melyik lejátszási listát hallgatja meg először?

Dinamikus vezetés

Fejlett SUV tulajdonságok

Távol az utaktól, túl a határokon – élvezze a teljes szabadságot és kontrollt, bárhová is menjen az új Kia Sportage-dzsel. A fejlett összkerékmeghajtás folyamatosan igazodik a vezetési körülményekhez, hogy még a laza szerkezetű vagy csúszós felületeken is biztosítsa a megfelelő tapadást, és javítja az oldaltartást kanyarodáskor.


Optimalizált motorok

Az új Kia Sportage motorjai egyszerűen lenyűgözőek - köztük az új 1.6 T-Gdi benzin motor, vagy az új 1.6 CRDi és az új 2.0 CRDi EcoDynamics+ dízel motorok.


Duplakuplungos Sebességváltó (DCT)

Élvezze a manuális és az automata váltók világának legjavát a hétsebességes duplakuplungos sebességváltóval. A gyorsabb és simább váltás, a megnövekedett dinamizmus és a jobb üzemanyag gazdálkodás most mind lehetséges. A kormánykeréken elhelyezett váltógombokkal pedig az ujjaiban érezheti a verseny izgalmait.


Új 2.0 CRDi EcoDynamics+

Az új EcoDynamics+ mild-hybrid rendszer a 2.0 CRDi motort egészíti ki 48 voltos lítium-ion akkumulátorral. Működése során a rendszer fékezéskor visszanyeri az energiát, amelynek segítségével gyorsításkor extra nyomatékot biztosít. Ez az innovatív elektronikai fejlesztés a kategória legjobbjai közé csökkenti a fogyasztást, miközben fokozza a vezetési élményt.

GT Line

Találja meg a megfelelőt

Maximális sportosságra és stílusra vágyik? Ne is keresgéljen tovább, itt az új Kia Sportage GT Line. Az összetéveszthetetlen formának és a lenyűgöző funkcióknak köszönhetően kitűnik a tömegből. Erőteljes és merész, készen áll arra, hogy elvigye Önt bárhová.


Ütős megjelenés

Legyen erős, legyen dinamikus. Figyelemfelkeltő dizájnjának, a jégkocka stílusú LED-es ködlámpáknak és a látványos, kétcsövű kipufogónak köszönhetően az új Kia Sportage GT Line uralja az utakat. Ezt még tovább fokozzák a sportos sötét krómbetétek és a 19"-os könnyűfém keréktárcsák. Kissé szemtelen, nagyon sportos - pont olyan, mint amire Ön vágyik.


Kívül-belül sportos

Muszáj kipróbálnia az új Kia Sportage GT Line-t. Képzelje el, hogy puha, valódi bőrüléseken ül a sportos utastérben, fekete tető alatt. Képzelje el, ahogy a kezét a D-alakú kormánykerékre helyezi, mely 3 küllővel és bőrborítással rendelkezik. Kényelmes? Csak lépjen az alumínium pedálokra – és már indulhat is!

7 év garancia

Bízunk a Kiában

Piacvezető 7 év garanciánkkal mutatjuk meg az autóinkba vetett bizalmat. Annak a megnyugtató tudatát kínáljuk, hogy ha bármi történne, mi helyre hozzuk (Kia 7 éves / 150 000 kilométeres gyártói garancia). Amennyiben megválna autójától, magasabb viszonteladási értéket jelent: a garancia átruházható az új tulajdonosra.


Garancia érvényessége

A hivatalos Kia márkakereskedőtől, normál használatra vásárolt autók 7 év garanciában részesülnek.


7 év, 7 előny

A 7 év garanciával rendelkező Kia számos előnnyel jár:

- Legmagasabb minőség

- Autója jó kezekben van

- Átruházhatóság

- Az alkatrészekre és a munkadíjakra is 

kiterjed

-Érvényes az EU tagállamokban (valamint Norvégiában, Svájcban, Izlandon és Gibraltárban), helyi feltételek szerint.

Pénzügyi tanácsadók

Az MKB-Euroleasing személyes pénzügyi tanácsadói várják kérdéseiket a nyílt-, illetve zártvégű pénzügyi lízing konstrukcióval kapcsolatban. Munkatársaink segítenek kialakítani az Önnek leginkább megfelelő finanszírozási formát.

Szabó Dóra autóhitel és -lízing tanácsadó

Finanszírozási tanácsadó

Szabó Dóra

MKB-Euroleasing
csoport

Wallner Anita autóhitel és -lízing tanácsadó

Finanszírozási tanácsadó

Wallner Anita

MKB-Euroleasing
csoport

Kovács Tihamér autóhitel és -lízing tanácsadó

Finanszírozási tanácsadó

Kovács Tihamér

MKB-Euroleasing
csoport

Szűrös Andrea autóhitel és -lízing tanácsadó

Finanszírozási tanácsadó

Szűrös Andrea

MKB-Euroleasing
csoport

Ingyenesen hívható számunk:

06 (80) 326-842

Zártvégű pénzügyi lízing

Magánszemélyek, egyéni vállalkozások és cégek számára kínáljuk, új és használt személygépkocsihoz, motorkerékpárhoz, kishaszon-gépjárműhez egyaránt igénybe vehető pénzügyi szolgáltatásunkat.

Előnyei

 • Forint alapú konstrukcióban is elérhető.
 • Beépített Cascóval és Hitelfedezeti biztosítással is megköthető.
 • Lízingszerződés akkor köthető meg, ha előzőleg a finanszírozó megvásárolta a járművet az eladótól.
 • A futamidő alatt a lízingbeadó a tulajdonos, lízingbevevő csak üzembentartó. A gépjármű törzskönyvébe is ez kerül bejegyzésre.
 • Az összes lízingdíj és egyéb felmerülő tartozás kiegyenlítése után a lízingbevevő automatikusan tulajdonjogot szerez a gépjármű felett.

Jellemzői

 • Biztonságos konstrukció, mert az ügyfél más jellegű tartozása (NAV, villanyszámla, köztartozás, stb.) nem terhelhető az autóra, és végrehajtás alá sem vonható, mivel az nem az ő tulajdona, hanem a finanszírozó lízingcégé.
 • A lízingdíjak fizethetők a lízingelt jármű által megtermelt bevételekből is.
 • Ha a lízingbevevő egyéni vállalkozás vagy cég:
  Jogszabályban meghatározott feltételek mellett értékcsökkenést és kamatot számolhat el a lízingtárgyra.
  Saját könyveiben tarthatja nyilván a lízingelt gépjárművet.
  A beruházást külső forrásból is megoldhatja.

Nyíltvégű pénzügyi lízing

Egyéni vállalkozások és cégek számára nyújtott pénzügyi szolgáltatásunk, mely lehetőséget biztosít Önnek arra, hogy alacsony költségen üzemeltethesse céges személyautóit és motorkerékpárjait, a beszerzés ÁFA tartalma a jogszabályban meghatározott módon visszaigényelhető, maradványértékes konstrukcióként a havi részletek mértéke tovább csökkenthető.

Előnyei

 • Új és használt személygépjárművekhez és motorkerékpárokhoz egyaránt igénybe vehető.
 • Kizárólag abban az esetben igényelhető, ha a lízingcég felé kiállított, gépjárműről szóló számla teljes ÁFÁ-s. ÁFA-mentes, valamint különbözeti ÁFA-s értékesítés esetén a szolgáltatás nem vehető igénybe.
 • A futamidő alatt a lízingbeadó a tulajdonos, lízingbevevő csak üzembentartó. A gépjármű törzskönyvébe is ez kerül bejegyzésre.
 • Forint alapú, egyenletes törlesztésű konstrukció.
 • Meghatározott feltételek mellett a lízingszerződés Casco-mentesen is megköthető.
 • Hitelfedezeti biztosítás nem köthető.

Jellemzői

 • Amennyiben a gépjárművet az ügyfél az egyéni vállalkozás vagy cég céljaira lízingeli, úgy a lízingdíjak tőkerészre eső ÁFA tartalma jogszabályban meghatározott feltételekkel visszaigényelhető.
 • A lízingdíj kamatrésze költségként elszámolható.
 • A beszerzési ár ÁFA tartalma nem része a lízingtőkének, így a kamatszámítás alapjának sem, ezért a futamidő alatt fizetendő kamat kevesebb, mint a zártvégű lízing esetén.
 • A lízingbevevő jogosult az értékcsökkenés elszámolására.
 • A futamidő végén, mivel vásárlási kötelezettsége nincs, az ügyfélnek lehetősége van a gyors és rugalmas autócserére.
 • A futamidő végén az ügyfelet vételi- és vevőkijelölési jog illeti meg, így a vállalati személyautó-flotta gyorsan és rugalmasan megújítható.

Zártvégű pénzügyi lízing jellemzői

Magánszemélyek, egyéni vállalkozások és cégek számára kínáljuk, új és használt személygépkocsihoz, motorkerékpárhoz, kishaszon-gépjárműhez egyaránt igénybe vehető pénzügyi szolgáltatásunkat.

 • Biztonságos konstrukció, mert az ügyfél más jellegű tartozása (NAV, villanyszámla, köztartozás, stb.) nem terhelhető az autóra, és végrehajtás alá sem vonható, mivel az nem az ő tulajdona, hanem a finanszírozó lízingcégé.
 • A lízingdíjak fizethetők a lízingelt jármű által megtermelt bevételekből is.
 • Ha a lízingbevevő egyéni vállalkozás vagy cég:
  Jogszabályban meghatározott feltételek mellett értékcsökkenést és kamatot számolhat el a lízingtárgyra.
  Saját könyveiben tarthatja nyilván a lízingelt gépjárművet.
  A beruházást külső forrásból is megoldhatja.

Lízingkonstrukciók beépített biztosítással

CASCO

Védje befektetését. Beépített biztosításainkat azzal a céllal alakítottuk ki, hogy az Ön segítségére lehessenek amennyiben gépjárművével kapcsolatos káresemény éri, illetve ügyfeleink fizikai vagy anyagi állapota egy időre kedvezőtlen irányban változik. Biztosításaink nem igényelnek külön utánajárást és szerződéskötést, azok díja beépül a havi törlesztő részletekbe, amely lényegesen kedvezőbb, mint külön szerződéskötés esetén.

Nyílt- és zártvégű pénzügyi lízinghez egyaránt köthető, praktikus, kényelmes és biztonságot nyújtó pénzügyi-biztosítási szolgáltatás. Célja az ügyfél teljes körű biztonságának megteremtése. A biztosítási károk esetén mentesítheti az ügyfelet a ránehezedő terhek súlya alól. A biztosítás díja a finanszírozás futamideje alatt változatlan marad, vagyis a biztosító részéről nincs díjindexálás. Lakhely- vagy székhelyváltozást nem követi díjmódosítás.

BIZTOSÍTÁSI FEDEZET - az Ügyfél által választható, biztosított kockázatok:
1. Teljes körű Casco biztosítás
Biztosítási események:
Alapkockázatok:
1.1. Elemi kár: A természeti erők által okozott – a biztosítási feltételekben részletezett – károsodások, továbbá a tűz- és a robbanáskár;
1.2. Lopás kár: A gépjárművek, vagy alkatrészének, tartozékának az ellopása, elrablása;
1.3.Töréskár: A gépjárműben, annak alkatrészeiben, tartozékaiban baleseti jellegű erőhatás miatt keletkezett sérülés, továbbá idegen személy által okozott rongálás;
1.4. Üvegtörés kár: A biztosított gépjárműben kizárólag az ablaküvegre közvetlenül, hirtelen fellépő mechanikai behatások által előidézett sérülés vagy idegen személy által okozott rongálás.
2. Teljes lopás- és totálkár Casco biztosítás
Biztosítási események
Alapkockázatok:
Teljes gépjármű lopás- és totálkár fedezete.

3. Pótdíj nélküli kiegészítő fedezetek:
3.1. Extratartozékok fedezete
A casco biztosítás díjpótlék nélkül nyújt fedezetet a gépjármű vásárlási számláján, vagy annak mellékletében, ill. a „Szerződői nyilatkozat casco biztosítás megkötéséhez” (1. sz. melléklet) c. dokumentumban meghatározott extra tartozékokra.
A biztosító kizárja a biztosított extrák közül az 1.000.000,- Ft-nál nagyobb érétkű audio/video berendezéseket.

3.2. Ingyenes szállítás fedezete
A Biztosító megtéríti a biztosítási esemény kapcsán megsérült gépjármű mentéséhez, vagy helyreállításához indokolt szállítás (eseményenként maximum 2 alkalom), valamint az indokolt tárolás költségét (eseményenként legfeljebb 10 naptári napot), de maximum a káridőponti érték 10%-áig.

3.3. Márkahűség záradék
Újonnan vásárolt gépjárművek vonatkozásában, érdekmúlást okozó biztosítási esemény esetében, a Biztosító az Ügyfél számára 10% casco biztosítási díjkedvezményt biztosít, amennyiben az Ügyfél az MKB-Euroleasing cégcsoport valamelyik partner márkakereskedésénél a biztosítási eseményt követő 6 hónapon belül gépjárművet vásárol, és azt a Finanszírozó finanszírozza.

4. Pótdíj ellenében nyújtható kiegészítő szolgáltatások, záradékok:
4.1. Csereautó, bérautó fedezete
50.000,- Ft/év biztosítási összegig, a casco biztosítással megegyező területi hatállyal, saját vagy részben hibás biztosítási eseményre vonatkozóan a Biztosító megtéríti a csereautóval illetve bérautóval kapcsolatos igazolt költségeket.
Bérautó fedezet pótdíja az alap casco éves díjának 20%-a.

Kia Sportage LX 1.6 GDI
 

Kia Sportage

LX 1.6 GDI

5.999.000 Ft

Kia Sportage motorok

1.6 GDI felszereltségek

1.6 GDI karosszériák

Válasszon extrákat!

Forgalmazó telephelyek

AUTENTIK-MOTOR CAR KFT.

9012 Mérföldkő út 1.
Tel. 36-96-556-270
E-Mail kia@autentik.hu

Kérjük, válasszon a térképen!

Ingyenesen hívható számunk:

06 (80) 326-842