Számolhat velünk

Honda JAZZ

TREND CVT 1.3 BENZIN (102LE)

5.019.000 Ft
Honda JAZZ TREND CVT 1.3 BENZIN (102LE)

Autóhitel kalkulátor

Állítsa össze lízingjét a kiválasztott Honda JAZZ modellhez!


Hogyan veszem fel?
Önerő
0 1MFt 2MFt 3MFt 4MFt 5MFt 6MFt
Futamidő
0 1MFt 2MFt 3MFt 4MFt 5MFt 6MFt
 • Teljes vételár
 • Teljes nettó vételár
 • Önerő
 • A lízingdíjak tőkerészét terhelő áfa
 • Teljes havi törlesztőrészlet
 • Finanszírozott összeg
 • THM
 • Ügyleti kamat
 • Utolsó kiemelt törlesztő
 • Futamidő
 • Összes törlesztő
Maradványérték:
0 1MFt 2MFt 3MFt 4MFt 5MFt 6MFt

Casco

 1. Elismerem, hogy az MKB-Euroleasing Csoport (MKB-Euroleasing Autólízing Zrt., Retail Prod Zrt., Euroleasing Kft.) mint közös adatkezelőknek (továbbiakban: Adatkezelők) a Személyes Adataim felhasználásáról szóló Adatvédelmi Tájékoztatóját megismertem, megértettem, és azok tartalmát teljes mértékben elfogadtam.
 2. Hozzájárulok, hogy a regisztráció során megadott személyes adataimat (név, e-mail, telefonszám), valamint az Adatkezelők által üzemeltetett weboldalakon található finanszírozási kalkulátorok segítségével készített finanszírozási kalkulációk adatait az Adatkezelők személyre szabott finanszírozási ajánlataik elkészítéséhez, megküldéséhez hozzájárulásom visszavonásáig kezeljék, és ajánlataikkal az alábbi módokon megkeressenek:

További modellek

Tulajdonságok

Az élet tele van meglepetésekkel. Ki tudja, mit hoz a jövő? Lehet spontán családi kiruccanás,hétvégi szörfözés a barátokkal, vagy egyút a bútoráruházba, hogy felkészülhessen a család az új jövevény érkezésére.Az új Honda Jazz tele van meglepetésekkel. Természetesen nem hiányzik a mindenki által ismert és kedvelt Magic Seats ülésrendszer és kompakt kialakítás, de ez most kicsivel nagyobb és sokkal jobb. Bármennyi útravalója is legyen, az új Jazz készen áll, hogy megbízható partnerévé váljon.

Design

A karosszéria alakja minden tekintetben a lehető legáramvonalasabb kialakítást célozza meg. Az ablakok magas vonalától és a mélyre húzott oldalsó panelektől a lökhárító légies kialakításáig és az éles hátsó részig minden annak lett alárendelve, hogy a Jazz vezetése valódi élmény legyen. Az áttervezett első és hátsó lámpacsoportok, valamint a nagyméretű, a láthatóság növelésének érdekében futurisztikusan megdöntött szélvédő jóvoltából, az új Jazz emellett kifejezetten dinamikus megjelenést nyújt az utakon. A Dynamic modellváltozat karosszériáját LED-es fényszórópár, újratervezett hűtőrács valalmint sportos első/hátsó lökhárítók teszik napra késszé.

Design

Technológia

A Jazz tartalmazza az új Honda CONNECT autós audio- és információs rendszert, amelynek köszönhetően autójában is kapcsolatban maradhat mindennel és mindenkivel, amit szeret, legyen az zene vagy a barátai. A Honda CONNECT kiváló lehetőséget biztosít, hogy útközben is elérhető legyen wifi-kapcsolat vagy a mobil wifirouter segítségével. A Honda CONNECT 7 colos érintőképernyője személyre szabható kedvenc fényképeivel. Ugyanilyen könnyedén választhat zenét is az utazáshoz az Aha™ rádión keresztül. Az internetes rádióadókon keresztül hallgathatja kedvenc zenéit vagy akár a hírműsorokat, időjárás-jelentést, sporthíreket, podcastokat és hangoskönyveket. A Bluetooth™ csatlakozási lehetőségnek köszönhetően csatlakoztathatja okostelefonját az autóban található telefonkihangosító rendszerhez. Sőt, az érintőképernyő segítségével az interneten is böngészhet. A legújabb generációs Garmin műholdas navigáció, mely opcióként elérhető a Honda CONNECT rendszerben, egyszerű ikonos menü segítségével valós idejű közlekedései információkat, sebességkorlátozás figyelmeztetéseket biztosít. A Honda CONNECT emellett MirrorLink®-kompatibilis is.

Biztonság

A Jazz tervezése során a benne utazók és a gyalogosok biztonságára egyaránt hangsúlyt fektettünk.
Utasainak, a forgalom más résztvevőinek és a gyalogosoknak a biztonsága mindig is a legalapvetőbb szempontok közé tartozott a tervezés során. Ezért is tettünk az új Jazzbe olyan sok korszerű technológiát, melyek legtöbbje alapfelszereltség minden szinten. Erre egy jó példa az ütközéseket elkerülni segítő Fejlett Vezetéstámogató Rendszer (Advanced Driver Assistance System) technológia.
Ezek kiegészítő érzékelők formájában segítik a vezetőt, figyelmeztetnek, és cselekednek, ha szükséges.

Biztonság

Kényelem

Az új Jazz kormánykereke mögött elhelyezkedve azonnal otthon érzi magát.Kezei maguktól megtalálják a kezelőszerveket továbbá a műszerek jelzései is egyértelműen, könnyen leolvashatók. Nem csak arra fordítottuk az időt, hogy remek stílusú műszerfalat hozzunk létre prémium anyagokból és minőségi szövetekből. Gondoltunk az apró részletekre is, amiktől a vezetés igazi élménnyé válik, mint például a légkondicionálás új egyérintéses kezelőszervei. A beltér tágas kialakításának köszönhetően Ön és utasa elöl és a hátsó üléseken is kényelmesen hátradőlve élvezheti az utazást. Különösen a hátsó térkínálat meggyőző, amely a kategória átlag feletti jellemzőkkel rendelkezik.

Extrák

Metálfényezés: 115 000 Ft.
Fejlett Vezetéstámogató Rendszer: 190 000 Ft.

Extrák

Méretek

Külső hosszúság / szélesség / magasság (mm): 4028 (Dynamic: 4051) / 1980 / 1669.
Csomagtér-kapacitás, hátsó ülések a helyükön (liter, VDA módszer): 354, hátsó ülések ledöntve, tetővonalig mérve (liter, VDA módszer): 1314.
Üzemanyagtartály térfogata (l): 40.

Méretek

Motorok

1.3 i-VTEC benzin 102 LE, vegyes üzemanyag-fogyasztás: 4,7-5,2 l/100 km, károsanyag-kibocsátás: 106-120 g/km.
1.5 i-VTEC benzin 130 LE, vegyes üzemanyag-fogyasztás: 5,4-5,9 l/100 km, károsanyag-kibocsátás: 124-133 g/km

Motorok

Pénzügyi tanácsadók

Az MKB-Euroleasing személyes pénzügyi tanácsadói várják kérdéseiket a nyílt-, illetve zártvégű pénzügyi lízing konstrukcióval kapcsolatban. Munkatársaink segítenek kialakítani az Önnek leginkább megfelelő finanszírozási formát.

Szabó Dóra autóhitel és -lízing tanácsadó

Finanszírozási tanácsadó

Szabó Dóra

MKB-Euroleasing
csoport

Wallner Anita autóhitel és -lízing tanácsadó

Finanszírozási tanácsadó

Wallner Anita

MKB-Euroleasing
csoport

Kovács Tihamér autóhitel és -lízing tanácsadó

Finanszírozási tanácsadó

Kovács Tihamér

MKB-Euroleasing
csoport

Szűrös Andrea autóhitel és -lízing tanácsadó

Finanszírozási tanácsadó

Szűrös Andrea

MKB-Euroleasing
csoport

Ingyenesen hívható számunk:

06 (80) 326-842

Zártvégű pénzügyi lízing

Magánszemélyek, egyéni vállalkozások és cégek számára kínáljuk, új és használt személygépkocsihoz, motorkerékpárhoz, kishaszon-gépjárműhez egyaránt igénybe vehető pénzügyi szolgáltatásunkat.

Előnyei

 • Forint alapú konstrukcióban is elérhető.
 • Beépített Cascóval és Hitelfedezeti biztosítással is megköthető.
 • Lízingszerződés akkor köthető meg, ha előzőleg a finanszírozó megvásárolta a járművet az eladótól.
 • A futamidő alatt a lízingbeadó a tulajdonos, lízingbevevő csak üzembentartó. A gépjármű törzskönyvébe is ez kerül bejegyzésre.
 • Az összes lízingdíj és egyéb felmerülő tartozás kiegyenlítése után a lízingbevevő automatikusan tulajdonjogot szerez a gépjármű felett.

Jellemzői

 • Biztonságos konstrukció, mert az ügyfél más jellegű tartozása (NAV, villanyszámla, köztartozás, stb.) nem terhelhető az autóra, és végrehajtás alá sem vonható, mivel az nem az ő tulajdona, hanem a finanszírozó lízingcégé.
 • A lízingdíjak fizethetők a lízingelt jármű által megtermelt bevételekből is.
 • Ha a lízingbevevő egyéni vállalkozás vagy cég:
  Jogszabályban meghatározott feltételek mellett értékcsökkenést és kamatot számolhat el a lízingtárgyra.
  Saját könyveiben tarthatja nyilván a lízingelt gépjárművet.
  A beruházást külső forrásból is megoldhatja.

Nyíltvégű pénzügyi lízing

Egyéni vállalkozások és cégek számára nyújtott pénzügyi szolgáltatásunk, mely lehetőséget biztosít Önnek arra, hogy alacsony költségen üzemeltethesse céges személyautóit és motorkerékpárjait, a beszerzés ÁFA tartalma a jogszabályban meghatározott módon visszaigényelhető, maradványértékes konstrukcióként a havi részletek mértéke tovább csökkenthető.

Előnyei

 • Új és használt személygépjárművekhez és motorkerékpárokhoz egyaránt igénybe vehető.
 • Kizárólag abban az esetben igényelhető, ha a lízingcég felé kiállított, gépjárműről szóló számla teljes ÁFÁ-s. ÁFA-mentes, valamint különbözeti ÁFA-s értékesítés esetén a szolgáltatás nem vehető igénybe.
 • A futamidő alatt a lízingbeadó a tulajdonos, lízingbevevő csak üzembentartó. A gépjármű törzskönyvébe is ez kerül bejegyzésre.
 • Forint alapú, egyenletes törlesztésű konstrukció.
 • Meghatározott feltételek mellett a lízingszerződés Casco-mentesen is megköthető.
 • Hitelfedezeti biztosítás nem köthető.

Jellemzői

 • Amennyiben a gépjárművet az ügyfél az egyéni vállalkozás vagy cég céljaira lízingeli, úgy a lízingdíjak tőkerészre eső ÁFA tartalma jogszabályban meghatározott feltételekkel visszaigényelhető.
 • A lízingdíj kamatrésze költségként elszámolható.
 • A beszerzési ár ÁFA tartalma nem része a lízingtőkének, így a kamatszámítás alapjának sem, ezért a futamidő alatt fizetendő kamat kevesebb, mint a zártvégű lízing esetén.
 • A lízingbevevő jogosult az értékcsökkenés elszámolására.
 • A futamidő végén, mivel vásárlási kötelezettsége nincs, az ügyfélnek lehetősége van a gyors és rugalmas autócserére.
 • A futamidő végén az ügyfelet vételi- és vevőkijelölési jog illeti meg, így a vállalati személyautó-flotta gyorsan és rugalmasan megújítható.

Zártvégű pénzügyi lízing jellemzői

Magánszemélyek, egyéni vállalkozások és cégek számára kínáljuk, új és használt személygépkocsihoz, motorkerékpárhoz, kishaszon-gépjárműhez egyaránt igénybe vehető pénzügyi szolgáltatásunkat.

 • Biztonságos konstrukció, mert az ügyfél más jellegű tartozása (NAV, villanyszámla, köztartozás, stb.) nem terhelhető az autóra, és végrehajtás alá sem vonható, mivel az nem az ő tulajdona, hanem a finanszírozó lízingcégé.
 • A lízingdíjak fizethetők a lízingelt jármű által megtermelt bevételekből is.
 • Ha a lízingbevevő egyéni vállalkozás vagy cég:
  Jogszabályban meghatározott feltételek mellett értékcsökkenést és kamatot számolhat el a lízingtárgyra.
  Saját könyveiben tarthatja nyilván a lízingelt gépjárművet.
  A beruházást külső forrásból is megoldhatja.

Lízingkonstrukciók beépített biztosítással

CASCO

Védje befektetését. Beépített biztosításainkat azzal a céllal alakítottuk ki, hogy az Ön segítségére lehessenek amennyiben gépjárművével kapcsolatos káresemény éri, illetve ügyfeleink fizikai vagy anyagi állapota egy időre kedvezőtlen irányban változik. Biztosításaink nem igényelnek külön utánajárást és szerződéskötést, azok díja beépül a havi törlesztő részletekbe, amely lényegesen kedvezőbb, mint külön szerződéskötés esetén.

Nyílt- és zártvégű pénzügyi lízinghez egyaránt köthető, praktikus, kényelmes és biztonságot nyújtó pénzügyi-biztosítási szolgáltatás. Célja az ügyfél teljes körű biztonságának megteremtése. A biztosítási károk esetén mentesítheti az ügyfelet a ránehezedő terhek súlya alól. A biztosítás díja a finanszírozás futamideje alatt változatlan marad, vagyis a biztosító részéről nincs díjindexálás. Lakhely- vagy székhelyváltozást nem követi díjmódosítás.

BIZTOSÍTÁSI FEDEZET - az Ügyfél által választható, biztosított kockázatok:
1. Teljes körű Casco biztosítás
Biztosítási események:
Alapkockázatok:
1.1. Elemi kár: A természeti erők által okozott – a biztosítási feltételekben részletezett – károsodások, továbbá a tűz- és a robbanáskár;
1.2. Lopás kár: A gépjárművek, vagy alkatrészének, tartozékának az ellopása, elrablása;
1.3.Töréskár: A gépjárműben, annak alkatrészeiben, tartozékaiban baleseti jellegű erőhatás miatt keletkezett sérülés, továbbá idegen személy által okozott rongálás;
1.4. Üvegtörés kár: A biztosított gépjárműben kizárólag az ablaküvegre közvetlenül, hirtelen fellépő mechanikai behatások által előidézett sérülés vagy idegen személy által okozott rongálás.
2. Teljes lopás- és totálkár Casco biztosítás
Biztosítási események
Alapkockázatok:
Teljes gépjármű lopás- és totálkár fedezete.

3. Pótdíj nélküli kiegészítő fedezetek:
3.1. Extratartozékok fedezete
A casco biztosítás díjpótlék nélkül nyújt fedezetet a gépjármű vásárlási számláján, vagy annak mellékletében, ill. a „Szerződői nyilatkozat casco biztosítás megkötéséhez” (1. sz. melléklet) c. dokumentumban meghatározott extra tartozékokra.
A biztosító kizárja a biztosított extrák közül az 1.000.000,- Ft-nál nagyobb érétkű audio/video berendezéseket.

3.2. Ingyenes szállítás fedezete
A Biztosító megtéríti a biztosítási esemény kapcsán megsérült gépjármű mentéséhez, vagy helyreállításához indokolt szállítás (eseményenként maximum 2 alkalom), valamint az indokolt tárolás költségét (eseményenként legfeljebb 10 naptári napot), de maximum a káridőponti érték 10%-áig.

3.3. Márkahűség záradék
Újonnan vásárolt gépjárművek vonatkozásában, érdekmúlást okozó biztosítási esemény esetében, a Biztosító az Ügyfél számára 10% casco biztosítási díjkedvezményt biztosít, amennyiben az Ügyfél az MKB-Euroleasing cégcsoport valamelyik partner márkakereskedésénél a biztosítási eseményt követő 6 hónapon belül gépjárművet vásárol, és azt a Finanszírozó finanszírozza.

4. Pótdíj ellenében nyújtható kiegészítő szolgáltatások, záradékok:
4.1. Csereautó, bérautó fedezete
50.000,- Ft/év biztosítási összegig, a casco biztosítással megegyező területi hatállyal, saját vagy részben hibás biztosítási eseményre vonatkozóan a Biztosító megtéríti a csereautóval illetve bérautóval kapcsolatos igazolt költségeket.
Bérautó fedezet pótdíja az alap casco éves díjának 20%-a.

Honda JAZZ TREND CVT 1.3 BENZIN (102LE)
 

Honda JAZZ

TREND CVT 1.3 BENZIN (102LE)

5.019.000 Ft

Honda JAZZ motorok

1.3 BENZIN (102LE) felszereltségek

1.3 BENZIN (102LE) karosszériák

Válasszon extrákat!

Forgalmazó telephelyek

HONDA Autócentrum Szabó

8000 Székesfehérvár, Szent Flórián körút 7.
Tel. 36 (22) 500 986
Fax 36 (22) 200 500
E-Mail info@hondaautocentrumszabo.hu

 • Hegedűs Anita

  Hegedűs Anita

  értékesítő
  Tel. +36 22 200 500
  Mobil +36 30 973 3438

 • Holbusz Mária

  Holbusz Mária

  Értékesítési vezető
  Tel. +36 22 500 986
  Mobil +36 30 279 0998

Kérjük, válasszon a térképen!

Ingyenesen hívható számunk:

06 (80) 326-842