Csupán egyetlen példány erejéig készült el ez a különleges Bentley Flying Spur

A Bentley és a The Surgeon cipőgyártó együttműködése nem csak egy cipő szériában merül ki, hanem bizony a neves autógyártó is elkészítette a maga különlegességét, egy egyetlen példány erejéig elkészült speciális Flying Spur hibrid modellt.

Már korábban beszámoltunk arról, hogy egy különleges cipőkollekciót dobott piacra a Bentley, melyet a The Surgeon cipőgyártóval együtt alkottak meg. Már akkor is tudni lehetett, hogy az autógyártó részéről készül valami az együttműködés alkalmából. Ez bizony egy különlegesen felszerelt Flying Spur hibrid modell lett.

A luxusautó kívülről antracit szatén fényezéssel rendelkezik, melyet bronz díszítő elemekkel dobtak fel. A Mulliner Blackline felszereltség szintén a csomag részét képezi, ami többek között a karbon küszöböket, lökhárító toldatokat és a feketített kipufogó végződéseket foglalja magában, ami még agresszívabb megjelenést kölcsönöz a sötét csodajárgánynak.

A külsővel ellentétben az autón belül a világosság uralkodik, köszönhetően a hófehér bőrözésnek, amely elegáns összhangot teremt a diófa berakásokkal és a fekete másodlagos díszítéssel.

Szinte már királyi a hangulat, ám akkor megakad az ember szeme a koponya mintázatokon, ami nem más, mint a The Surgeon cipőműhely logója. Természetesen a középkonzolon látható méretes kiírás is egyértelműsíti, hogy milyen apropóból készült el az autó.

Arról nem árultak el semmit a gyáriak, hogy a hibrid hajtásláncon módosítottak-e. Valószínűleg nem, hiszen egy ilyen ruhaipari együttműködés inkább dizájn szinten fontos.

Na de mi lesz a csupán egyetlen példány erejéig elkészült különlegesség sorsa? Természetesen eladják. Hogy mennyiért, az nem publikus, hiszen aki egy limitált szériás Bentley-ben gondolkodik, annak nem számít, hogy mi van a cetlire írva.