Elégedetlenek a korábbi Tesla vásárlók

A Tesla a Twitter fiókján jelentette be, hogy aki most vesz új Model S-t vagy Model X-et, az ingyen kap szupergyors töltési lehetőséget egy életre. Ez kiverte a biztosítékot a korábbi vásárlóknál, főleg, hogy nem rég árcsökkentés is volt a Tesla palettában.

A Tesla mindent megtesz annak érdekében, hogy növelje az eladásait. Legújabb ilyen húzásuk egy akció, melynek értelmében aki most vásárol Model S-t vagy Model X-et, annak ingyen jár egy életre a szupergyors töltők használata. Természetesen ez azonnal kiverte a biztosítékot azoknál, akik nemrég vették meg a saját elektromos járgányukat.

Nem csak emiatt elégedetlenek a korábbi vásárlók, hanem azt is nehezményezik, hogy a gyártó egyik pillanatról a másikra csökkentette a Model X és Model S árakat, ezáltal a használt modellek értékét is erősen lenyomva.

„Alig egy hónapja vettem meg a saját Model X-emet, erre rövid idő alatt másodszor szívat meg a gyártó. Először az árcsökkentés, most meg, hogy nem jár mindenkinek az ingyenes gyorstöltés. Pár hét alatt alatt ezzel több ezer dollárral esett az autóm értéke. Elég frusztráló mostanság a Tesla közösségbe tartozni”-írta egy vásárló a Twitteren a Tesla akciót meghirdető bejegyzés alá, de ezen kívül még számos hasonló komment is született az elmúlt 24 órában.