A Lexus támogatja az új Sötét Zsaruk filmet

Az új Men In Black: International film főtámogatója a Lexus, aminek köszönhetően egy érdekes, ám igencsak távoli jövőbe mutató koncepció mutatkozott be. Űrhajón még vadabbul néz ki a jellegzetes Lexus hűtőrács.

Hamarosan a mozikba kerül az új Men in Black film, melynek ezúttal a Lexus a főtámogatója. Természetesen ez nem csak azt jelenti, hogy Lexus modelleket népszerűsítenek majd a produkcióban, hanem sci-fi révén egy koncepciót is bemutatnak majd. Ez lesz a Lexus QZ 618 Galactic Enforcer űrhajó, mely „nyugalmi állapotában” egy új RC F modellként mutatkozik majd a főhősök oldalán.

A QZ 618 esetében természetesen több a kitalált elem, mint a valóságos, így nem illik meglepődni az olyan részleteken, mint a gyakorlatilag időben nem mérhető, azaz azonnali 100-as sprint és a gamma sugárzással működő fényszóró. Aranyos részlet, hogy a fantázia járgány rendelkezik a mai modellekre jellemző üzemmód választó kapcsolóval, mellyel az „EcoDrive”, a „SportDrive” és a „QuantumDrive” módozatok választhatóak ki. A mostani modellek jellegzetessége a tipikus hűtőmaszk megoldás is, mely azért valljuk be, jóval vadabban néz ki egy űrhajón (bár fölösleges is rá egyben), mint egy autón.