Christiano Ronaldo rendelte meg a világ legdrágább kocsiját

Az előzetes híresztelésekkel ellentétben nem a Bugatti főnöke rendelte meg az egyedi La Voiture Noir-t, hanem Christiano Ronaldo. Még egy ideig nem ülhet bele az aranylábú focista.

A Genfi Autószalonon bemutatott egyedi Bugatti La Voiture Noir nemes egyszerűséggel a világ legdrágább autója, még akkor is, ha éppenséggel nem készült még el.

Legutóbb ugyanis Tim Bravo, a Bugatti kommunikációs igazgatója elárulta, hogy a Genfben látott példány se motorral, sem belső térrel nem rendelkezett. Mivel a megrendelő igényei szerint gyártják le a komplett autót, így csak az után tudnak neki kezdeni, hogy minden részletet átbeszéltek vele.

Na de ki az az ember, aki képes 19 millió dollárt kiadni egy olyan autóra, amit csak évek múlva kaphat meg? Az eddigi híresztelések szerint a volt Bugatti főnök, Ferdinand Piech a szóban forgó szerencsés, ám most kiderült, hogy ez nem fedi az igazságot. A spanyol Marca portál ugyanis kiderítette, hogy a tulajdonos nem más, mint a világ leghíresebb focistája, Christiano Ronaldo.

Ronaldo eddig sem vetette meg a Bugattikat, hiszen a Chironja után beruházott még egy Veyron Grand Sport-ra is, ám egyértelműen a La Voiture Noir lesz a gyűjteménye legkülönlegesebb ékköve, ha egyszer elkészül.