Karbonból sosem elég, azaz itt a Mansory által kezelésbe vett Bugatti Chiron.

A Mansory tipikusan egy olyan tuningolással foglalkozó cég, mely szereti az alanyok minden apró porcikáját újra gondolni. Na de mi a helyzet egy olyan autóval, amit már egyszerűen lehetetlen tovább fejleszteni? Itt a Bugatti Chiron átirata, a Mansory Centuria.

A Mansory sosem riadt vissza a karbonszálas műanyag használatától, ám amit a Bugatti Chiron átszabásánál műveltek, az még a sokat látott tunereket is megdöbbentheti. Viszont egy bizonyos szinten érthető, hiszen egy Chiron-t nem piszkálgatunk mechanikusan (na jó, egy új kipufogó rendszer azért belefért az átalakításba), valamit viszont fel kell mutatni a fizető ügyfeleknek.

Szóval a Centuria névre elkeresztelt műremek olyan szinten lett karbonba öltöztetve, mint egy csatába induló földönkívüli lovag. A motorháztető, az óriási küszöbtoldatok, a tető fölé nyúló légterelő, a hangsúlyos diffúzor és a lámpák közti lécek is ebből a könnyű, ám szilárd, nem mellesleg pedig drága anyagból lettek kialakítva. Az egyedi gyártású kipufogók óriási méretű ovális végződést kaptak, a felnik pedig úgy lettek kialakítva, hogy nagy sebességnél berántsák a levegőt, ezzel hűtve az izzó fékeket.