Ha Superman autót venne, tuti ezt választaná

A T Sportline cég egy Tesla Model S-t alakított át úgy, hogy az Superman ízlésének is megfeleljen. Nem mindennapi lett az összhatás.

A kimondottan Tesla modellek tuningolásával foglalkozó T Sportline cég legújabb projektje a szuperhős fanatikusokat szólítja meg. Ez a Project Superman.

Külsőleg kék fényezést kapott a Model S, csak az emblémák piroslanak pont úgy, ahogy a Krypton bolygóról származó szuperhős mellkasán virít az S-betűs embléma.

Belül is a kék és a piros dominál értelemszerűen. A bőrözés a Bentley-től érkezett, míg kék árnyalatok mind a T Sportline műhelyében készültek el. A srácok még arra is figyeltek, hogy a kormány karbonszálas része se üssön el az összképtől, így azt is megfestették.

Természetesen a Superman emblémákkal sem spóroltak. Nem csak az üléseken és a szőnyegeken található meg, hanem az ajtót kinyitva még a földre vetítve is találkozhatunk vele.

Lehet ezt még tovább fokozni? Persze! Például azzal, hogy a hagyományos Tesla dallamok helyett a Superman zenéje szólal meg az autó indítása után.