Elon Musk rábólintott a gigantikus Tesla pickup megalkotására

Elon Musk nem hogy engedélyezte a gigantikus Tesla Pickup kifejlesztését, hanem egyszerűen alig várja már, hogy elkészüljön. Még az sem érdekli, ha nem veszik meg olyan sokan.

Már korábban felvetette a Tesla egy elektromos pickup ötletét, ám az akkor közölt látványtervek miatt az emberek nem hittek abban, hogy bármi is megvalósul belőle. Elon Musk autós márkája ugyanis nem egy szimpla platós járgányt harangozott be, hanem egy akkora gépet, melynek a hátuljára simán felfér egy nem túl szerény méretekkel rendelkező Ford F-150-es.

Most viszont Elon nem csak azt erősítette meg, hogy megcsinálják a gigantikus pickupot, hanem teljesen bepörgött, amikor beszélnie kellett róla. „Én személy szerint nagyon izgatott vagyok, régóta várok már ennek az autónak az érkezésére. Nem tudom, hogy mennyien veszik majd meg, de nem is érdekel. Na jó, természetesen érdekel, hiszen hosszú távú terveink között szerepel az utakról a dízel és a benzines pickupok eltüntetése, de ha ez egy kicsit sok lesz a vásárlóknak, majd csinálunk egy olyat, ami visszafogottabb méretű lesz.”- mondta Musk egy előadáson.

Az óriás pickup bemutatására a jövőre érkező Tesla Model Y SUV  érkezése után számíthatunk, a technikai alapokat pedig várhatóan a már a fejlesztés vége felé tartó elektromos Tesla kamion szolgáltatja majd hozzá.