Kezelésbe vette a G-Power a BMW M6-ost. 800 lóerő lett, maradhat?

Ha eddig erőtlennek érezted volna az M6-os BMW-d, akkor érdemes felkeresned a G-Power tuning céget. Ők 800 lóerőnél most nem adják alább.

Ha G-Power tuning, akkor bizony már előre lehet tudni, hogy nem csak külső kiegészítőkkel feldobott járgányokról van szó. A német srácok BMW-kre szakosodtak, és az biztos, hogy értik a dolgukat.

A legújabb projektjük például a jelenlegi M6-oson alapul és 800 lóerőt tudtak kiszedni belőle 1050 Nm nyomaték mellett. Ez 240 lóerővel és 350 Nm-el több, mint amit a gyári verzió tud felmutatni.

Az M4 GTS által inspirált külső megjelenés már csak hab a tortán, akár csak a 330 kilométeres óránkénti tempónál limitált végsebesség. Gyorsulási adatokat nem közöltek egyelőre, de mivel a gyári M6 Competition 560 lóerős teljesítménnyel 3,9 másodperc alatt katapultál 100-ra, így nem lennénk meglepve, ha a G-Power átiratnak ehhez 3 másodperc is elegendő lenne.

Természetesen egy ilyen durva és minőségi átalakításnak ára van. Az autó árán felül 22 ezer euróba, azaz majdnem 7 millió forintba kerülnek az alkatrészek, plusz még erre jön rá a mesterek munkadíja is.