Kiborult Klaus Frohlich, a BMW fejlesztési igazgatója az újságírókra

Klaus Frohlich-nél a Párizsi Autószalonon telt be a pohár amiatt, mert az újságírók nem értékelik a BMW törekvéseit az újabb 3-as széria kapcsán. Elég indulatosan fejezte ki magát.

Egy interjúban adott igencsak nyomatékosan hangot a nemtetszésének Klaus Frohlich, a BMW fejlesztési igazgatója. Abból lett elege, hogy a legtöbb média nem tud leszakadni arról, hogy az E46 volt az utolsó igazi 3-as széria. Az egyik ehhez kapcsolódó kérdésnél nem is tudta tovább türtőztetni magát és nem igazán oda illő szavakkal írta körül a helyzetet.

„Megcsináltuk, hogy az új 3-as BMW legyen a kategória legdinamikusabb járműve, csak azért, mert az ausztrál, az angol és az amerikai újságírók nem győzték hangoztatni, hogy az E46 CSL volt az utolsó igazi 3-as. Most már tényleg nem akarok többet erről a szarságról hallani”

A kirohanás után Frohlich egy kicsit nyugodtabban folytatta: „Először is, a most bemutatott autóval gyors tudsz lenni, de közben a komfort is megmarad. Mindezek mellett ez minden idők legértékállóbb és a legjobb anyagokból összerakott 3-as BMW-je, ráadásul olyan szilárd, mint egy szikla”.