Őszi 500 kollekcióval készül a Fiat

Speciális 500-as szériával rukkolt elő Fiat. Ugyan idén volt már egy Collezione Edition kiadás, ám az olaszok azt mondják, az a tavaszi szett volt, ez pedig most az őszi kollekció.

„Itt van az ősz, itt van újra, s szép, mint mindig, énnekem” hangzik a híres Petőfi vers. Most ezt segít jobban átélni a Fiat az új 500 Collezione Edition szériával.

Ha már hallottál a szériáról, akkor ne lepődj meg, hogy megint előkerült, hiszen tavasszal már elsütötték egyszer ezt a gyáriak, most viszont az őszi kollekcióról hullott le a lepel. A legnagyobb különbség, hogy míg tavasszal világos színekkel fokozták a hangulatot az olaszok, most inkább a komorabb őszi árnyalatokkal igyekeznek megfogni az évszak hangulatát.

A Collezione Edition nyitható tetős kivitelben is kapható, és alapáron jár hozzá a 16-os egyedi felni szett, a Uconnect infotainment rendszer Apple és Android támogatással egyaránt, illetve a TomTom alapú gyári navigáció.

A meghajtásról a 69 lóerős 1,2 literes szívó, vagy a 0,9 literes turbós 85 lóerős benzines TwinAir motor gondoskodik, választástól függően.