Kész bővíteni a kínálatát a Bugatti, ám azt még nem tudják, hogy mivel

A Bugatti vezér, Stephan Winkellman egy sajtótájékoztató keretein belül árulta el, hogy ő kimondottan szeretné bővíteni a modellpalettát. A Divo kedvező fogadtatása erősítette meg abban, hogy több autót kéne a piacra dobniuk.

A Párizsi Autószalon egyik sztárja volt a Bugatti Divo, melyről honlapunkon is beszámoltunk. Pár nap alatt azonban tovább fejlődött az ügy: az összes példány elkelt, ráadásul mindegyiket olyan vásárló vette meg, akinek otthon már vagy egy Veyron, vagy egy Chiron megtalálható a garázsában.

Stephan Winkellmant, a márka vezérigazgatóját is meglepte, hogy mennyire keresték az emberek a méregdrága szuper-sportkocsit, így nem hagyta szó nélkül a történteket, és megerősítette, hogy mindenképpen bővítenék a Bugatti kínálatát a jövőben.

„Mindenképpen megerősítette a márka erejében a Divo sikere, így otthon az első dolgunk lesz, hogy számba vesszük, mennyi pénzt tudunk arra fordítani, hogy további modelleket dobjunk a piacra. A kérdés egyelőre nyitott, hogy merre megyünk tovább, a szándék azonban megvan”.

Winkellman ezzel gyakorlatilag egy többtagú modellcsaládot előlegezett meg, ami azért nem annyira meglepő annak fényében, hogy már korábban is szó esett egy esetleges Bugatti SUV, vagy négyajtós sportkocsi megalkotásáról, ám most már egyre valószínűbb, hogy lesz is a tervekből valami.