Számolhat velünk

Négy kerék vagy több - minden, ami autózás!

Maserati

Italdesign Capsula 1981

A legjobb koncepciók: az eljövendő múlt tanúi

A legjobb koncepciók: az eljövendő múlt tanúi

A tanulmányautók küldetése mindig is az volt, hogy mutassák, merre is tart az iparág. Nélkülük megállt volna a fejlődés – mégsem mindből lett utcai autó. Sőt: sok új út zsákutcának is bizonyult – még ha nem is mindig azért, mert a konkrét koncepcióval, vagy az azzal jelölt iránnyal lett volna baj. Összeszedtük minden idők legérdekesebb tanulmányautóit. Íme a gyűjtemény!

Tovább
vw-w12

Elfeledett szuper-sportkocsik

Elfeledett szuper-sportkocsik

Mostanában szinte megszokhattuk már, hogy szinte nem telik el úgy hét, hogy ne jelenjen meg egye-egy újabb szuper-sportkocsi a nagy gyártók vagy a kis manufaktúrák kínálatában. Bár a mostani trend új, mégsem példa nélküli az autóipar történetében: a ’70-es évek elején és a ’80-as évek végén is volt már egy-egy ilyen dömping a brutális erejű gépekből. Mindkettő produkált olyan autókat, amelyek mára szinte történelmi jelentőségre tettek szert, vagy kis túlzással legendássá váltak. De szép számmal akadtak olyanok is, amelyek a nagyratörő tervek ellenére saját dugájukba dőlve múltak ki. Íme egy kis összeállítás ezekből!

Tovább
maseratigrandturismofacelift2017-1

Megújult a Maserati GranTurismo  

2017. július 05. | Hírek Maserati | Címkék: ,

Divatosabbra szabta a kissé öregedő GranTurismo sorozat arculatát a Maserati és egyben izmosított is rajta egy kicsit. Az olasz sportkocsi kupé és kabrió ráncfelvarrott változatát az Egyesült Államokban mutatták be.

Tovább
maserati_shamal_9

Klasszikus sportkupé: Maserati Shamal

2016. november 28. | Egyéb Maserati | Címkék: , , , ,

A napokban mutattuk meg (ismét) a régóta ígérgetett Alfieri képeit. Az új Maserati sportkupéra 2020-ig még biztosan várni kell (vagy talán tovább, ha ismét halasztják a bevezetését), de íme egy klasszikus előd, az éppen 30 évvel az Alfieri előtt piacra dobott Shamal.

Tovább
2015 © Minden jog fenntartva. Euroleasing Kft.