Számolhat velünk

Honda CR-V

LIFESTYLE 2WD 6MT 1.6 DIESEL (120LE)

8.839.000 Ft
Honda CR-V LIFESTYLE 2WD 6MT 1.6 DIESEL (120LE)

Autóhitel kalkulátor

Állítsa össze lízingjét a kiválasztott Honda CR-V modellhez!


Regisztrációs adó
Önerő
0 1MFt 2MFt 3MFt 4MFt 5MFt 6MFt
Futamidő
0 1MFt 2MFt 3MFt 4MFt 5MFt 6MFt
 • Autó vételára
 • Ügyleti kamat
 • Törlesztőrészlet
 • Önerő
 • THM
 • Igénybe vett összeg
 • Futamidő
 • Maradványérték
Maradványérték:
0 1MFt 2MFt 3MFt 4MFt 5MFt 6MFt

Casco

Euroleasing ingyenes balesetbiztosítás
 1. Elismerem, hogy az MKB-Euroleasing Csoport (MKB-Euroleasing Zrt., MKB-Euroleasing Autóhitel Zrt., MKB-Euroleasing Autólízing Zrt., Retail Prod Zrt., Euroleasing Kft.) mint közös adatkezelőknek (továbbiakban: Adatkezelők) a Személyes Adataim felhasználásáról szóló Adatvédelmi Tájékoztatóját megismertem, megértettem, és azok tartalmát teljes mértékben elfogadtam.
 2. Hozzájárulok, hogy a regisztráció során megadott személyes adataimat (név, e-mail, telefonszám), valamint az Adatkezelők által üzemeltetett weboldalakon található finanszírozási kalkulátorok segítségével készített finanszírozási kalkulációk adatait az Adatkezelők személyre szabott finanszírozási ajánlataik elkészítéséhez, megküldéséhez hozzájárulásom visszavonásáig kezeljék, és ajánlataikkal az alábbi módokon megkeressenek:

További modellek

Tulajdonságok

Kifinomult, feltűnő és duzzad az erőtől – a stílusos megjelenésű új CR-V a legmodernebb műszaki megoldásokra épül, s telis-tele van zseniális ötletekkel. Különleges személyisége Önt is magával ragadja, a lehető legkifinomultabb formában adva át a szabadság és a felfedezés örömét.

Design

A CR-V nem átlagos autó, erőteljes, modern formavilága egyértelműen kiemeli a tömegből. Széles, lendületes hűtőrácsa, letisztult, integrált fényszórói és merész, könnyűfém felnijei tökéletesen passzolnak az idomok alatt megbúvó modern hajtáslánchoz, egyszersmind garantálják, hogy mindig, mindenhol megcsodálják autóját. Álomszép, ez nem vitás, de a lendületes, szemet gyönyörködtető vonalak nem csak esztétikai célt szolgálnak, hanem – a levegőáramlás szabályozásával – az üzemanyag-hatékonyságot is fokozzák. Az olyan stíluselemek, mint a krómozott díszléc vagy a haspáncél egyedivé, valamint strapabíróvá teszik a modellt, miként a külső tükrök is annak jegyében fogantak, hogy harmonizáljanak a formatervvel, ugyanakkor minimálisra csökkentsék a holtteret. Utóbbiban a hatalmas, kiváló átláthatóságot garantáló ablakoknak is komoly szerepe van – könnyű kinézni és élmény bepillantani.

Design

Technológia

A CR-V tele van remek ötletekkel és világelső technikai megoldásokkal, melyek páratlanul hatékonnyá teszik működését. Remek példa erre az összkerékhajtású változathoz kínált 1.6 i-DTEC erőforrás, ami manuális váltóval társítva csupán 129, automatikussal pedig mindössze 134 gramm szén-dioxidot bocsát ki kilométerenként, annak ellenére, hogy maximális forgatónyomatéka 350 Nm, és teljesítménye eléri a 160 lóerőt. A kiemelkedő erő minden helyzetben könnyeddé és magabiztossá teszi a CR-V-t. A szabadság záloga az elektronikusan szabályozott összkerékhajtási rendszer, ami alapesetben csak az első kerekeket forgatja, de amint megcsúszást érzékel (pl. eső, jég vagy hó miatt), azonnal bevonja a hajtásba a hátsó kerekeket is. Frissített szoftverje folyamatosan figyeli az útburkolat állapotát, és úgy osztja el a nyomatékot a négy kerék között, hogy mindig folyamatos és biztonságos legyen az előrejutás. Ez egyszerre teszi takarékossá, stabillá és feltartóztathatatlanná a CR-V-t. Az egyenletes erőleadás nem csak a motornak és az összkerekes hajtásláncnak köszönhető, a kifinomult működésben a – fejlett 1.6 i-DTEC motorhoz társítható – kilencfokozatú automatikus váltónak is jelentős szerepe van. A kilenc fokozat azt jelenti, hogy minden szituációhoz tartozik egy ideális áttétel, tehát hatékonyabb a gyorsítás és a lassítás, az autó gyorsabban reagál a gázparancsokra, takarékosabb és alacsonyabb a károsanyag-kibocsátása.

Biztonság

A Honda elkötelezett abban, hogy autóink maximális biztonságot nyújtsanak, – a biztonsági funkciók nagy része már az alapfelszereltség része, amit az is bizonyít, hogy a CR-V modellünk is ötcsillagos minősítést szerzett NCAP vizsgálatain. A különleges menetbiztonsági eszközök folyamatosan figyelik a környezetet, illetve az autó működését, és azonnal közbelépnek, ha veszélyhelyzetet érzékelnek. Működésük rendkívül kifinomult, így a vezető észre sem veszi, hogy beavatkozás történt, csupán annyit tapasztal, hogy az autó stabil és magával ragadó vezetési élményt nyújt.

Biztonság

Kényelem

Az élet néha úgy hozza, hogy A és B között hatalmas a távolság, sőt megesik, hogy egészen Z-ig kell autóznunk. Ha Civic Tourerrel kel útra, átlagon felüli kényelemben, s persze stílusosan érheti el célját. Hogy otthon érezhesse magát, a tágas utasteret csupa kiváló minőségű, de mégis sportos érzetet nyújtó anyagból állítottuk össze, s olyan kiegészítőkkel fűszereztük meg, mint az elektromosan állítható derék- és oldaltámasszal kényelmesebbé tett vezetőülés. Ez persze a vezetési élményt is fokozza, így minden szempontból a legjobbra számíthat a pilóta. Az Ön kényelmét tartjuk szem előtt.

Extrák

Metálfényezés: 145 000 Ft. ADAS I Biztonsági Rendszer: 190 000 Ft. ADAS II Honda Sensing Biztonsági Rendszer: 390 000 Ft. Honda CONNECT Garmin navigációs rendszerrel és CD-lejátszóval: 300 000 Ft. (A felszereltségekhez elérhető extrákról érdeklődjön Márkakereskedéseinkben.)

Extrák

Méretek

Külső hosszúság / szélesség / magasság (mm): 4590 / 2065 / 1480. Csomagtér-kapacitás, hátsó ülések a helyükön (liter, VDA módszer): 624, hátsó ülések ledöntve, tetővonalig mérve (liter, VDA módszer): 1668. Üzemanyagtartály térfogata (l): 50.

Méretek

Motorok

2.0 i-VTEC benzin 155 LE, vegyes üzemanyag-fogyasztás: 7,2-7,7 l/100 km, károsanyag-kibocsátás: 168-179 g/km. 1.6 i-DTEC dízel 120 LE, vegyes üzemanyag-fogyasztás: 4,4-5,3 l/100 km, károsanyag-kibocsátás: 115-139 g/km.

Motorok

Pénzügyi tanácsadók

Az MKB-Euroleasing személyes pénzügyi tanácsadói várják kérdéseiket a nyílt-, illetve zártvégű pénzügyi lízing konstrukcióval kapcsolatban. Munkatársaink segítenek kialakítani az Önnek leginkább megfelelő finanszírozási formát.

Szabó Dóra autóhitel és -lízing tanácsadó

Finanszírozási tanácsadó

Szabó Dóra

MKB-Euroleasing
csoport

Wallner Anita autóhitel és -lízing tanácsadó

Finanszírozási tanácsadó

Wallner Anita

MKB-Euroleasing
csoport

Kovács Tihamér autóhitel és -lízing tanácsadó

Finanszírozási tanácsadó

Kovács Tihamér

MKB-Euroleasing
csoport

Szűrös Andrea autóhitel és -lízing tanácsadó

Finanszírozási tanácsadó

Szűrös Andrea

MKB-Euroleasing
csoport

Ingyenesen hívható számunk:

06 (80) 326-842

Zártvégű pénzügyi lízing

Magánszemélyek, egyéni vállalkozások és cégek számára kínáljuk, új és használt személygépkocsihoz, motorkerékpárhoz, kishaszon-gépjárműhez egyaránt igénybe vehető pénzügyi szolgáltatásunkat.

Előnyei

 • Forint alapú konstrukcióban is elérhető.
 • Beépített Cascóval és Hitelfedezeti biztosítással is megköthető.
 • Lízingszerződés akkor köthető meg, ha előzőleg a finanszírozó megvásárolta a járművet az eladótól.
 • A futamidő alatt a lízingbeadó a tulajdonos, lízingbevevő csak üzembentartó. A gépjármű törzskönyvébe is ez kerül bejegyzésre.
 • Az összes lízingdíj és egyéb felmerülő tartozás kiegyenlítése után a lízingbevevő automatikusan tulajdonjogot szerez a gépjármű felett.

Jellemzői

 • Biztonságos konstrukció, mert az ügyfél más jellegű tartozása (NAV, villanyszámla, köztartozás, stb.) nem terhelhető az autóra, és végrehajtás alá sem vonható, mivel az nem az ő tulajdona, hanem a finanszírozó lízingcégé.
 • A lízingdíjak fizethetők a lízingelt jármű által megtermelt bevételekből is.
 • Ha a lízingbevevő egyéni vállalkozás vagy cég:
  Jogszabályban meghatározott feltételek mellett értékcsökkenést és kamatot számolhat el a lízingtárgyra.
  Saját könyveiben tarthatja nyilván a lízingelt gépjárművet.
  A beruházást külső forrásból is megoldhatja.

Nyíltvégű pénzügyi lízing

Egyéni vállalkozások és cégek számára nyújtott pénzügyi szolgáltatásunk, mely lehetőséget biztosít Önnek arra, hogy alacsony költségen üzemeltethesse céges személyautóit és motorkerékpárjait, a beszerzés ÁFA tartalma a jogszabályban meghatározott módon visszaigényelhető, maradványértékes konstrukcióként a havi részletek mértéke tovább csökkenthető.

Előnyei

 • Új és használt személygépjárművekhez és motorkerékpárokhoz egyaránt igénybe vehető.
 • Kizárólag abban az esetben igényelhető, ha a lízingcég felé kiállított, gépjárműről szóló számla teljes ÁFÁ-s. ÁFA-mentes, valamint különbözeti ÁFA-s értékesítés esetén a szolgáltatás nem vehető igénybe.
 • A futamidő alatt a lízingbeadó a tulajdonos, lízingbevevő csak üzembentartó. A gépjármű törzskönyvébe is ez kerül bejegyzésre.
 • Forint alapú, egyenletes törlesztésű konstrukció.
 • Meghatározott feltételek mellett a lízingszerződés Casco-mentesen is megköthető.
 • Hitelfedezeti biztosítás nem köthető.

Jellemzői

 • Amennyiben a gépjárművet az ügyfél az egyéni vállalkozás vagy cég céljaira lízingeli, úgy a lízingdíjak tőkerészre eső ÁFA tartalma jogszabályban meghatározott feltételekkel visszaigényelhető.
 • A lízingdíj kamatrésze költségként elszámolható.
 • A beszerzési ár ÁFA tartalma nem része a lízingtőkének, így a kamatszámítás alapjának sem, ezért a futamidő alatt fizetendő kamat kevesebb, mint a zártvégű lízing esetén.
 • A lízingbevevő jogosult az értékcsökkenés elszámolására.
 • A futamidő végén, mivel vásárlási kötelezettsége nincs, az ügyfélnek lehetősége van a gyors és rugalmas autócserére.
 • A futamidő végén az ügyfelet vételi- és vevőkijelölési jog illeti meg, így a vállalati személyautó-flotta gyorsan és rugalmasan megújítható.

Zártvégű pénzügyi lízing jellemzői

Magánszemélyek, egyéni vállalkozások és cégek számára kínáljuk, új és használt személygépkocsihoz, motorkerékpárhoz, kishaszon-gépjárműhez egyaránt igénybe vehető pénzügyi szolgáltatásunkat.

 • Biztonságos konstrukció, mert az ügyfél más jellegű tartozása (NAV, villanyszámla, köztartozás, stb.) nem terhelhető az autóra, és végrehajtás alá sem vonható, mivel az nem az ő tulajdona, hanem a finanszírozó lízingcégé.
 • A lízingdíjak fizethetők a lízingelt jármű által megtermelt bevételekből is.
 • Ha a lízingbevevő egyéni vállalkozás vagy cég:
  Jogszabályban meghatározott feltételek mellett értékcsökkenést és kamatot számolhat el a lízingtárgyra.
  Saját könyveiben tarthatja nyilván a lízingelt gépjárművet.
  A beruházást külső forrásból is megoldhatja.

Lízingkonstrukciók beépített biztosítással

CASCO

Védje befektetését. Beépített biztosításainkat azzal a céllal alakítottuk ki, hogy az Ön segítségére lehessenek amennyiben gépjárművével kapcsolatos káresemény éri, illetve ügyfeleink fizikai vagy anyagi állapota egy időre kedvezőtlen irányban változik. Biztosításaink nem igényelnek külön utánajárást és szerződéskötést, azok díja beépül a havi törlesztő részletekbe, amely lényegesen kedvezőbb, mint külön szerződéskötés esetén.

Nyílt- és zártvégű pénzügyi lízinghez egyaránt köthető, praktikus, kényelmes és biztonságot nyújtó pénzügyi-biztosítási szolgáltatás. Célja az ügyfél teljes körű biztonságának megteremtése. A biztosítási károk esetén mentesítheti az ügyfelet a ránehezedő terhek súlya alól. A biztosítás díja a finanszírozás futamideje alatt változatlan marad, vagyis a biztosító részéről nincs díjindexálás. Lakhely- vagy székhelyváltozást nem követi díjmódosítás.

BIZTOSÍTÁSI FEDEZET - az Ügyfél által választható, biztosított kockázatok:
1. Teljes körű Casco biztosítás
Biztosítási események:
Alapkockázatok:
1.1. Elemi kár: A természeti erők által okozott – a biztosítási feltételekben részletezett – károsodások, továbbá a tűz- és a robbanáskár;
1.2. Lopás kár: A gépjárművek, vagy alkatrészének, tartozékának az ellopása, elrablása;
1.3.Töréskár: A gépjárműben, annak alkatrészeiben, tartozékaiban baleseti jellegű erőhatás miatt keletkezett sérülés, továbbá idegen személy által okozott rongálás;
1.4. Üvegtörés kár: A biztosított gépjárműben kizárólag az ablaküvegre közvetlenül, hirtelen fellépő mechanikai behatások által előidézett sérülés vagy idegen személy által okozott rongálás.
2. Teljes lopás- és totálkár Casco biztosítás
Biztosítási események
Alapkockázatok:
Teljes gépjármű lopás- és totálkár fedezete.

3. Pótdíj nélküli kiegészítő fedezetek:
3.1. Extratartozékok fedezete
A casco biztosítás díjpótlék nélkül nyújt fedezetet a gépjármű vásárlási számláján, vagy annak mellékletében, ill. a „Szerződői nyilatkozat casco biztosítás megkötéséhez” (1. sz. melléklet) c. dokumentumban meghatározott extra tartozékokra.
A biztosító kizárja a biztosított extrák közül az 1.000.000,- Ft-nál nagyobb érétkű audio/video berendezéseket.

3.2. Ingyenes szállítás fedezete
A Biztosító megtéríti a biztosítási esemény kapcsán megsérült gépjármű mentéséhez, vagy helyreállításához indokolt szállítás (eseményenként maximum 2 alkalom), valamint az indokolt tárolás költségét (eseményenként legfeljebb 10 naptári napot), de maximum a káridőponti érték 10%-áig.

3.3. Márkahűség záradék
Újonnan vásárolt gépjárművek vonatkozásában, érdekmúlást okozó biztosítási esemény esetében, a Biztosító az Ügyfél számára 10% casco biztosítási díjkedvezményt biztosít, amennyiben az Ügyfél az MKB-Euroleasing cégcsoport valamelyik partner márkakereskedésénél a biztosítási eseményt követő 6 hónapon belül gépjárművet vásárol, és azt a Finanszírozó finanszírozza.

4. Pótdíj ellenében nyújtható kiegészítő szolgáltatások, záradékok:
4.1. Csereautó, bérautó fedezete
50.000,- Ft/év biztosítási összegig, a casco biztosítással megegyező területi hatállyal, saját vagy részben hibás biztosítási eseményre vonatkozóan a Biztosító megtéríti a csereautóval illetve bérautóval kapcsolatos igazolt költségeket.
Bérautó fedezet pótdíja az alap casco éves díjának 20%-a.

Honda CR-V LIFESTYLE 2WD 6MT 1.6 DIESEL (120LE)
 

Honda CR-V

LIFESTYLE 2WD 6MT 1.6 DIESEL (120LE)

8.839.000 Ft

1.6 DIESEL (120LE) felszereltségek

1.6 DIESEL (120LE) karosszériák

Válasszon extrákat!

Forgalmazó telephelyek

HONDA Autócentrum Szabó

8000 Székesfehérvár, Kadocsa utca 59.
Tel. 36 (22) 500 986
Fax 36 (22) 500 987
E-Mail info@hondaautocentrumszabo.hu

 • Holbusz Mária

  Holbusz Mária

  Értékesítő
  Tel. +36 22 500 986
  Mobil +36 30 3788 776

 • Miklós Zsuzsanna

  Miklós Zsuzsanna

  Értékesítési vezető
  Tel. +36 22 500 986
  Mobil +36 30 3240 201

 • Mohai Zoltán

  Mohai Zoltán

  Értékesítő
  Tel. +36 22 500 986
  Mobil +36 70 3707 107

Kérjük, válasszon a térképen!

Ingyenesen hívható számunk:

06 (80) 326-842